ATT’s – Silent alarm elektromos kapásjelzők

Az ATTs Alarm egy forradalmian új, a világ első ?csendes?, csak fényjelzést adó, hangszóró nélküli elektromos kapásjelzője, amely mindig ott jelez, ahol szükség van rá, mégpedig a horgásznál.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Az ATTs Alarm egy forradalmian új, a világ első ?csendes?, csak fényjelzést adó, hangszóró nélküli elektromos kapásjelzője, amely mindig ott jelez, ahol szükség van rá, mégpedig a horgásznál paint.net gratisen nederlands. Kizárólag az ATT Deluxe Receivel-el használható, tehát minden beállítás a vezeték nélküli vevőegységen lehetséges, amely biztosítja a vibrációs / rezgő/ funkciót is youtube als mp4 herunterladen.

 

A kapásjelzőt olyan profi pontyhorgászoknak tervezték, akik nem szeretnének kitűnni a tömegből azzal, hogy a tóparton ?üvölt Download adobe reader 11 for free german windows 10? a bottartó állványon elhelyezett jelzőjük. Az egyszerű, ultra könnyű és rendkívül kompakt ATTs méreténél fogva a jelenlegi piacon kapható legkisebb elektromos jelző Download vlc player video. A legkiválóbb anyagok felhasználásával készült gumírozott, matt fekete felülete még a hosszú évek tartós használata során sem fog károsodni youtube audio herunterladen iphone. Mivel teljesen zárt, tehát nincsenek rajta sem gombok, sem pedig egyéb csatlakozási lehetőségek, amely segítené a víz és pára bejutását, ezért garantáltan és 100%-ban vízálló dateien aus one drive herunterladen.

 

Praktikusságának köszönhetően meghibásodásának lehetősége gyakorlatilag nulla hisz a ki és bekapcsolása is a védő burkolat lehúzásával (mágneses kapcsoló) történik Download candy crush saga. Kiképzésének köszönhetően magas oldalfalai miatt nincs szükség külön biztonsági tartó villára (Snag Bar) amely megakadályozza az erőteljes kapáskor a bot oldalirányú mozgását download funny gifs. Jobb és bal felső részébe egy kis horony is helyet kapott, ahová belehelyezhető a Beta Light, amely az éjszakai tájékozódásban nyújt segítséget Download kaspersky trial for free. Óriási előnye, hogy elem töltöttségi szint ellenőrzéssel is ellátták, amely szintén a vevőegységen található, és hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót herunterladen. Strapabíró, erős, rozsdamentes csavarral és anyával kerül forgalomba, amely kompatibilis minden kereszttartóval (Buzz Bar) és leszúróval.

 

Egyedülálló, szabadalmaztatott False Beep System érzékelő rendszerrel rendelkezik, így a görgőbe épített mágnes soha nem érzékel ?téves? kapást. Alapból fekete színű két mágneses görgővel látták el, de az okos tervezésnek köszönhetően, extraként kaphatók hozzá különböző színű és több mágnessel (4,6) szerelt görgők is, amelyekkel beállítható a megfelelő érzékenység. A két mágneses görgő 1 cm-es, a négy mágneses 0,5cm-es, a hat mágneses pedig már 0,33 cm-es elmozdulást is jelez. Tapasztalatok alapján azonban a két mágnessel szerelt görgő tökéletesen érzékenységet biztosít minden körülmény között.

 

Rendkívül alacsony áramfelvétellel rendelkezik, hisz a működéshez szükséges 1 db 6 voltos elem, intenzív használat mellett több mint 1,5 évig is kitarthat. A különböző színekben kapható ledekkel / kék, lila, zöld, sárga, piros, fehér, narancs/ kapható. Az ATTs Silent Alarm jelenleg világszerte a harmadik legtöbbet eladott elektromos jelző.

 

 

2 év teljes körű garancia!

 

Figyelem! Az ATT termékkínálatban kapható külön, kizárólag a jelzőhöz gyártott speciális, kimagasló élettartammal rendelkező, GP476A jelű elem is.

 

Méretei:

Magasság: 61mm

Szélesség: 33mm

Mélység: 21mm

További információk

Szín

Kék, Piros, Fehér, Violett, Zöld, Sárga, Narancs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ATT’s – Silent alarm elektromos kapásjelzők” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .