Dynamite Baits Fluro Tutti Frutti 20mm pop-up bojli

3,490 Ft

A Fluro pop-up briliáns termékvonalát a Dynamite Baits azért alkotta meg, hogy a pontyoknak egy eddig ismeretlen, figyelemfelkeltő csalit tudjunk felkínálni. A rendkívül élénk színű pop-up család erőteljes, tiszta illatokkal rendelkezik.

Elfogyott

Leírás

A Fluro pop-up briliáns termékvonalát a Dynamite Baits azért alkotta meg, hogy a pontyoknak egy eddig ismeretlen, figyelemfelkeltő csalit tudjunk felkínálni. A rendkívül élénk színű pop-up család erőteljes, tiszta illatokkal rendelkezik. A hozzáadott étvágyfokozóknak köszönhetően egy ellenállhatatlan horogcsalit alkot. A fluoro színek megkülönböztetik a fenék színétől, és vizuálisan is evésre ösztönzik a pontyokat.

 
Rendkívül eredményes, ha normál bojlival kombinálva egy fél vagy egy egész pop-up bojlival csalizzuk fel a horgot, meglebegtetve ily módon a szereléket. Lebegő lépességét hosszú időn keresztül megőrzi. Anglia vezető bojligyártó cége a Dynamite Baits a 2010-es évben piacra dobta a neves teszthorgászai által kikísérletezett Fluro Pop-up bojlijait. A csalik fejlesztésébe Terry Hearn, Frank Warwick és Rod Hutchinson is bekapcsolódtak.
A teszteredmények figyelembevételével alakították ki a csalik íz és színkombinációit.

 

A Tutti-Frutti Fluro Pop-up élénk narancs színű, és extra erős vegyes gyümölcs aromájú.

 

Mérete: 10mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dynamite Baits Fluro Tutti Frutti 20mm pop-up bojli” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .