Dynamite Baits Fluro Mulberry florentine 10mm pop-up bojli

3,490 Ft

A Fluro pop-up ‘brilliáns’ termékvonalát a Dynamite Baits azért alkotta meg, hogy a pontyoknak egy eddig ismeretlen, figyelemfelkeltő csalit tudjunk felkínálni. A rendkívül élénk színű pop-up család erőteljes, tiszta illatokkal rendelkezik.

Elfogyott

Leírás

A Fluro pop-up ‘brilliáns’ termékvonalát a Dynamite Baits azért alkotta meg, hogy a pontyoknak egy eddig ismeretlen, figyelemfelkeltő csalit tudjunk felkínálni microsoft word 2013 herunterladen. A rendkívül élénk színű pop-up család erőteljes, tiszta illatokkal rendelkezik. A hozzáadott étvágyfokozóknak köszönhetően egy ellenállhatatlan horogcsalit alkot download games with money for free. A fluoro színek megkülönböztetik a fenék színétől, és vizuálisan is evésre ösztönzik a pontyokat.
Rendkívül eredményes, ha normál bojlival kombinálva egy fél vagy egy egész pop-up bojlival csalizzuk fel a horgot, meglebegtetve ily módon a szereléket what is meant to be. Lebegő lépességét hosszú időn keresztül megőrzi.

 

 

Ízesítés: Mulberry Florentine (szederfa, eperfa édeskés termése)

 

Mérete: 10mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dynamite Baits Fluro Mulberry florentine 10mm pop-up bojli” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .