0
Your Cart

A VISION a legkisebb modell a Delphin pontyozószékei között. Méretparaméterei ellenére stabilitás, kényelem és kiváló szállítási méretek jellemzik nagyon kis tömeg mellett. Ez ideálissá teszi rövid expedíciókhoz, vagy olyan expedíciókhoz, ahol nagyobb távolságra kell cipelnie felszerelését, de továbbra is szeretne kényelmesen ülni a víz mellett.

A szék lábai robusztus és flexibilis sártatpancsokkal vannak felszerelve, amelyek alkalmazkodnak minden egyenetlen terepen, és ugyanakkor megakadályozzák a puha vagy sáros talajba való súlyedést. Az elülső lábpár állítható magasságú, így kicsi és egyenetlen helyeken sem okoz gondot a szék felállítása. A hátsó lábak biztosítékokkal vannak rögzítve, amelyek garantálják, hogy nagyobb mozgás esetén sem záródnak be a szék lábai, és nem áll fenn a váratlan leesés veszélye.

A matrac nagy része rendkívül strapabíró 600D anyagból készült, mely a háttámla középső részén C2G terepmintával van ellátva. A háttámla felső részén polár felület található, amely hozzájárul a meleg és az általános kényelem megőrzéséhez ülés közben.

A C2G STALX sorozattal a szállítás egyszerűsítését célzó innovációkat is hoztunk. Az egyik egy műanyag kapocs, amivel összecsukás után rögzíthetjük a széket, ami megakadályozza annak kinyitását. A második szerkentyű egy levehető heveder, amely lehetővé teszi a szék könnyű szállítását a vállra akasztva.

Műszaki paraméterek:
Ülőfelület mérete: 49×45 cm
Háttámla magassága: 46 cm
Ülésmagasság: 30-36 cm
Súly: 4 kg
Szállítási méretek: 61x53x13cm

A Delphin műhely stílusos szabadalmaztatott terepmintája a C2G márkanév alatt számos formával és látószöggel rendelkezik. Pontosan a nevét, amit szabadon fordíthatunk 2. generációs Carpath-ként, ami közvetlenül utal elődjére, de olvashatjuk úgy is, hogy Carpath to Green, vagyis a Carpath gondolatának átmenete a zöldre. Egyedisége és összetéveszthetetlensége azokban az elemekben rejlik, amelyekből készült. Első pillantásra ez egy terepminta, amely a zöld három különböző árnyalatából áll. Azonban minden megváltozik, ha jobban megnézzük, amikor észreveszi a pontyok sziluettjeit, a pontyozszerelék-elemeket és a Delphin logókat, valamint a C2G jelölést. Ennek az egyedi kialakításnak köszönhetően horgászfelszerelése maximálisan eredetivé válik.

101002540
Delphin VISION szék C2G

29,983 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×