Delphin Roler wireless kapásjelző szett (Snag barral és swingerrel)

27,990 Ft35,990 Ft

A szlovák Delphin Roler 9V egy igen sikeres kapásjelző és ellenőrzött, érzékeny vevő szettje. A nevéből kitalálható, hogy 9V elemmel működik, mely garantálja tartósságát amely a szett legnagyobb előnyei közzé tartozik. Igen magas szintű gyártási technológiával készültek a jelzők, esőnek és rossz időjárásnak ellenállnak.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A szlovák Delphin Roler 9V egy igen sikeres kapásjelző és ellenőrzött, érzékeny vevő szettje. A nevéből kitalálható, hogy 9V elemmel működik, mely garantálja tartósságát amely a szett legnagyobb előnyei közzé tartozik. Igen magas szintű gyártási technológiával készültek a jelzők, esőnek és rossz időjárásnak ellenállnak. Egyszerűen és könnyen használhatóak, a hangerő (lehetőség van a néma üzemmódra is), és a hangszín szabályozható valamint a kapás érzékenység, melyet a horgászok értékelni fognak.

 

A szett tartalma: vevő, kapásjelző, swinger és Snag Gear, a megvett kapásjelzők számával megegyező számban. Az alap szetthez (2+1), kemény hordozható tartó jár, melyet ki lehet bővíteni 4+1-re, amely 4 vízálló kapásjelzőt, egy vevőt, 4 CSW-II swinger és 4 Snag geart tartalmaz.

További információk

Típus

2+1, 3+1

Márkák

Delphin

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin Roler wireless kapásjelző szett (Snag barral és swingerrel)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .