Akció!

Delphin Catkong Hyperio 240cm 100g harcsázó bot

21,990 Ft 17,990 Ft

A HYPERIO egy könnyű, mégis erős bot 100 g dobósúllyal. Nehéz pergetésre alkalmas a partról vagy csónakból. Édesvízi és sós vízi horgászat sem jelent számára gondot. Ugyanis ragadozó halak leküzdésére készül.

Készleten

Cikkszám: 160913240 Kategóriák: , , ,

Leírás

A szlovákiai Deplhin márkájú CATKONG család a mélyvizek legnagyobb halait célozza meg. A HYPERIO egy könnyű, mégis erős bot 100 g dobósúllyal. Nehéz pergetésre alkalmas a partról vagy csónakból. Édesvízi és sós vízi horgászat sem jelent számára gondot. Ugyanis ragadozó halak leküzdésére készül. Már tervezéskor a kivételesen erős blankra fektettük a hangsúlyt, amely nagyszerűen működik bedobás és fárasztás közben is. A bot erősített gyűrűi az ellenálló képességre és a magas terhelésre figyelemmel vannak kikötve. A gyűrűk bélésének köszönhetően bármilyen zsinür használható.

 

A Catkong HYPERIO bothoz a Catkong ENORMO orsót és a Catkong 143M zsinórt javasoljuk, mivel csak jut hozzá a legnagyobb pergető küzdelmeket is legyőző verhetetlen kombinációhoz! Ebből az okból kifolyólag árban rendkívül kedvező készletet kínálunk, amely az említett 3 terméket tartalmazza, és lehetővé teszi a ragadozók horgászatára alkalmas nagyszerű felszerelést!

 

Műszaki paraméterek:
Catkong Hyperio 2,40 m / 100 g / 9 gyűrű / Szimmetrikus botosztás ? 2 rész / Tömeg: 250 g / Szállítási hossz: 125 cm

További információk

Márkák

Delphin

Tagok száma (db)

2+1

Hossz (cm)

240

Dobósúly (gramm)

100

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin Catkong Hyperio 240cm 100g harcsázó bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .