Team daiwa td. line monofil pergető zsinór

Az TEAM DAIWA monofil zsinór a DAIWA innovatív pergető monofil zsinórja, egyenesen Japánból. A zsinór különleges tulajdonsága az alacsony nyúlása. Folyamatosan közvetlen kapcsolatban maradhat a műcsalival és jóval több halat tud a zsinór segítségével megakasztani.

Leírás

Az TEAM DAIWA monofil zsinór a DAIWA innovatív pergető monofil zsinórja, egyenesen Japánból. A zsinór különleges tulajdonsága az alacsony nyúlása. Folyamatosan közvetlen kapcsolatban maradhat a műcsalival és jóval több halat tud a zsinór segítségével megakasztani. A nyúlásra nem képes zsinórok fő hátrányát, az alacsony csomózott szakítószilárdságot a TEAM DAIWA zsinór esetében teljes mértékig kiküszöböltük. Amikor a zsinór szakítószilárdsága határára ér, akkor nyúlik meg kissé, mielőtt kritikussá válna a helyzet és a szakadás fenyegetne. Ezzel csomózva is majdnem annyit bír, mint nyúlékony társai. Ideális zsinór nagyon átlátszó vízre és hosszú dobásokat igénylő helyekre.

 

 

Színe: zöld

 

 

? Extrém csekély nyúlás

? Magas szakítószilárdság

? Csomózottan is magas szakítószilárdság

? Extrém kopásállóság

? Ellenáll az UV-sugárzásnak

? Made in Japan

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Team daiwa td. line monofil pergető zsinór” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..