Team Daiwa Heavy feeder horgászbotok

A nagyon sikeres TEAM DAIWA Heavy Feeder sorozat történetének harmadik fejezetébe lép. Számos teszt után biztosak vagyunk benne, hogy az új TEAM DAIWA HEAVY FEEDER botok a legjobbak, amiket eddig gyártottunk. A vékony, nagyon rugalmas karbon blank és a rezgőspicc terhelés alatt abszolút törésmentes ívet mutat. Az erős gerincnek hála lehetőség nyílik pontos dobásokra nagy dobósúlyok esetén is.

Leírás

A nagyon sikeres TEAM DAIWA Heavy Feeder sorozat történetének harmadik fejezetébe lép. Számos teszt után biztosak vagyunk benne, hogy az új TEAM DAIWA HEAVY FEEDER botok a legjobbak, amiket eddig gyártottunk. A vékony, nagyon rugalmas karbon blank és a rezgőspicc terhelés alatt abszolút törésmentes ívet mutat. Az erős gerincnek hála lehetőség nyílik pontos dobásokra nagy dobósúlyok esetén is. Nagyméretű kétlábas alumínium-oxid gyűrűkkel szereljük, melyek jótékonyan hatnak a dobástávra. A rezgőspiccek gyűrűi is extra méretűek, a dobóelőke csomója gond nélkül átsiklik rajtuk. Minden bothoz 3 karbon rezgőspiccet adunk. A rezgőspiccekre tett többszínű bandázskarikáknak köszönhetően rossz látási viszonyok mellett is lényegesen jobban láthatóak a kapások.

 

Termékkód hossz dobósúly szállít. hossz részek súly gyűrűk

11744-390     3.90m      150-igg      141cm      3+3     255g    8

11744-420     4.20m     150-igg       151cm      3+3      340g   8

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Team Daiwa Heavy feeder horgászbotok” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..