DAIWA Z 2020 HL balkezes baitcasting orsó

A Z 2020HL orsóval a DAIWA egy igazi, nagy zsinórbefogadású, ?made in Japan? baitcaster orsót kínál Önöknek. Ez az orsó vastag fonott zsinórral is használható, nehezebb csalikkal, akár jerkbait-ekkel is, 80g súlyig. Az orsó gyártásánál az erő és élettartam-szempontok játszották a fő szerepet.

Leírás

A Z 2020HL orsóval a DAIWA egy igazi, nagy zsinórbefogadású, ?made in Japan? baitcaster orsót kínál Önöknek. Ez az orsó vastag fonott zsinórral is használható, nehezebb csalikkal, akár jerkbait-ekkel is, 80g súlyig font myriad pro download free of charge. Az orsó gyártásánál az erő és élettartam-szempontok játszották a fő szerepet. Az új fejlesztésű MAGFORCE 3D mágnesfék-rendszer különböző beállítási lehetőségei közül minden szituációra talál megfelelőt, legyen akár oldalszél, ellenszél, vagy épp túl könnyű műcsali download windscribe. A MAGFORCE

 

3D rendszer összesen 60 beállítási variációt tesz lehetővé, szinte minden műcsalihoz és időjárási helyzethez lehet vele alkalmazkodni folgen von amazon prime herunterladen.

 

? 12 ?CRBB? golyóscsapágy

? Washable, azaz mosható konstrukció

? Alumínium ház

? High Speed áttétel 6.4:1

chrome seiteen? Ultimate Tournament Drag (UTD) fékrendszer karbon féktárcsákkal

? MagForce 3D mágnesfék

? DigiGear II esztergált réz hajtómű

words kostenlos downloaden chip? Infinite? visszaforgásgátló

? Sósvizi használatra alkalmas

? Balkezes verzió

 

 

 

10712-202  Z2020HL   12      6.4:1     125/0.33     75cm      265g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Z 2020 HL balkezes baitcasting orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .