Daiwa Windcast Z nagyhalas elsőfékes orsó

Ez a WINDCAST sorozat csúcsmodelle. A QD-gyorsfék minden nagyhal- horgász számára ideális. Segítségével másodpercek alatt igazodhatunk az adott fárasztási szituációhoz, de az áramlási viszonyokhoz is. A filigrán, CNC megmunkált alumínium hajtókar ugyanaz, ami Japánban a BASIAIR orsókra kerül.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Ez a WINDCAST sorozat csúcsmodelle. A QD-gyorsfék minden nagyhal- horgász számára ideális. Segítségével másodpercek alatt igazodhatunk az adott fárasztási szituációhoz, de az áramlási viszonyokhoz is. A filigrán, CNC megmunkált alumínium hajtókar ugyanaz, ami Japánban a BASIAIR orsókra kerül. A HIP (High Impact) zsinórbekasztó fül kiméletes a zsinórhoz és nagyon hasznos, amikor rendkívül pontosan kell megdobnunk az etetést.

 

Az 5000LD (long distance, azaz nagy távolság) modell zsinórkapacitása a 6000-esével megegyezik, az 5000-es háza mégis kisebb és könnyebb, ideális extrém távoli dobásokhoz.

 

QUICK DRAG fékrendszer (QD)

Integrált nyeletőfék-helyettesítő rendszer: a fékerő mindössze fél fordulattal a nulláról (nyeletőfék-funkció) a maximumra állítható.

 

 

8 CRBB golyóscsapágy

Esztergált alumínium hajtókar

DigiGear

WormShaft dobemelő rendszer

GyroSpin

Quick Drag rendszer (QD)

Infinite visszaforgásgátló

Kúpos alumínium távdobó dob

Kúpos alumínium pótdob

Line-Guard rendszer

CastLock rendszer

AirBail rozsdamentes acél felkapókar

Twist Buster zsinórvezető görgő

Tartós felkapókar

HIP zsinórbeakasztó

Airbail felkapókar

Twist Buster zsinórvezető görgő

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

 

További információk

Típus

WCZ 5000, WCZ 5500, 5000 LD

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Windcast Z nagyhalas elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..