Daiwa Tournament Surf 5000QDA távdobó orsó

141,990 Ft

A DAIWA új tengeri parti távdobó orsója – most Mag Sealed megoldással. Az új Tournament Surf QDA orsóba minden friss műszaki vívmányt beépítettek a DAIWA mérnökei.

Elfogyott

Cikkszám: 10136-500 Kategóriák: , , ,

Leírás

A DAIWA új tengeri parti távdobó orsója – most Mag Sealed megoldással. Az új Tournament Surf QDA orsóba minden friss műszaki vívmányt beépítettek a DAIWA mérnökei download microsoft office for free in full german chip.

A HardBodyz alumínium orsótest gondoskodik a hajtómű stabil pozíciójáról, – ami elengedhetetlen az optimális vonóerőhöz – még nehéz tengeri dobóólmokat is könnyedén húz be nagy távolságból is erőlködés nélkül angry birds pc download kostenlos chip vollversion. A Mag Sealed technológia megfelelő védelmet nyújt a víz behatolása ellen a tengely mentén, ezzel biztosított a hajtómű megbízható védelme a sókristályok és szennyeződés okozta korrózió ellen cosmonaut. Az orsó sima futása a Mag Sealednek köszönhetően tartósan megmarad. A QD-fékfunkció lehetővé teszi, hogy a fékállító gomb mindössze fél környi elfordításával a dobféket teljesen nyitottból zárt állásba állítsa pubg mobile herunterladen pc.

A kónuszos kialakítású alumínium távdobó dob extrém nagy dobástávokat tesz lehetővé és elképesztő zsinórkapacitást kínál – ideális akkor, ha nagy dobótávra kell horgászni bilder aus internet downloaden.

 

Jellemzők:

5 golyóscsapágy

HARDBODYZ orsóház

Quick drag fékrendszer (QD)

MAGSEALED konstrukció

AIR ROTOR

INFINITE ANTI-REVERSE visszaforgásgátló, fokozatmentes

DIGIGEAR II hajtómű

AIR BAIL felkapókar

HIP zsinórbeakasztó

Twist Buster II zsinórvezető görgő

CNC esztergált alumínium hajtókar

Soft-Touch hajtókargomb

Tartós felkapókar

Alumínium pótdob

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Tournament Surf 5000QDA távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .