DAIWA Tournament Jiggerspin pergető botok

Az új TOURNAMENT pergető botokkal a legmagasabb szinvonalon készült első osztályú pergetőbotok kiegyensúlyozott választékát kínáljuk Önöknek. A kizárólag a DAIWA által alkalmazott HVF? karbonból készült 3DX karbonszálas alapanyagot mintha csak a könnyű, ugyanakkor merev, gumihalazásra szánt blankok készítésére teremtették volna. Dobósúly- tartománytól függően

Leírás

Az új TOURNAMENT pergető botokkal a legmagasabb szinvonalon készült első osztályú pergetőbotok kiegyensúlyozott választékát kínáljuk Önöknek. A kizárólag a DAIWA által alkalmazott HVF? karbonból készült 3DX karbonszálas alapanyagot mintha csak a könnyű, ugyanakkor merev, gumihalazásra szánt blankok készítésére teremtették volna. Dobósúly- tartománytól függően – a könnyűtől a nehézig – a gumihalas pergetés szinte teljes spektrumát lefedi a kínálat. A TOURNAMENT botokhoz felhasznált komponensek kiválasztása során is csak az elérhető legjobb minőség jöhetett szóba. A botok biztonságos szállításához egy félkemény szállító tokot adunk. TOURNAMENT – a minőség és teljesítmény szinonímája – a DAIWA-tól. A JIGGER botok kifejezetten spicc-akciójúak és egylábas gyűrűkkel készülnek.

 

? HVF? blank konstrukció

? 3DX? karbon felület

? FUJI? K-SIC gyűrűk

? DAIWA V-JOINT? csapos csatlakozás

? Screw-Down csavaros orsótartó

? AAAA natúr parafa nyél

? Félkemény botszállító tok

 

Termékkód    hossz    dobósúly    szállít. hossz    részek    súly    gyűrűk
11711-270      2.70m      7-25g        140cm               2            160g       9
11711-271       2.70m      8-35g        140cm              2             175g       9

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Tournament Jiggerspin pergető botok” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..