DAIWA Tournament feeder botok

A TOURNAMENT név évek óta a legmagasabb minőségi sztenderd szinonímája a DAIWA-nál. A TOURNAMENT Heavy Feeder család két csúcskategóriás feederbotot takar, melyek nem hagynak kívánnivalót maguk után. A blank szerkezetét japán botépítő mérnökeink dolgozták ki, a botok saját skóciai gyárunkban készülnek.

Kategória: Címke:

Leírás

A TOURNAMENT név évek óta a legmagasabb minőségi sztenderd szinonímája a DAIWA-nál. A TOURNAMENT Heavy Feeder család két csúcskategóriás feederbotot takar, melyek nem hagynak kívánnivalót maguk után thunderbird kostenlos downloaden deutsch. A blank szerkezetét japán botépítő mérnökeink dolgozták ki, a botok saját skóciai gyárunkban készülnek. Skót gyárunkat régóta a világ egyik legjobb botépítő üzemeként tartják számon and install office 2016. A 3,90m-esmodell klasszikus heavy feeder bot közepes távokra, akciója extrém gyors és kiegyensúlyozott. A 4,20m-es verzió valamivel keményebb, a nehéz etetőkosaras horgászathoz javasolt, olyan nagy folyókra, mint a Rajna,a Duna, vagy a Maas download fl studio for free. Mintha csak versenyzésre, vagy kimondottan perfekcionisták számára készültek volna.

 

 

? FUJI? orsótartó

bilder aus wordpress herunterladen? Exkluzív DAIWA ARMLOCK nyéltag

? AAA parafa EVA zárórésszel kombinálva

? Skóciában készül

 
11755-390        3.90m       150-igg       137cm     3+3        275g     13
11755-420        4.20m       165-igg        151cm     3+3        300g    13

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Tournament feeder botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .