DAIWA Team Daiwa Jerk pergető botok

Az új TEAM DAIWA szériát kifejezetten gumihalas pergetésre fejlesztettük. A botokon azonnal feltűnik a nagyon vékony blank, a minőségi kivitel és a kitűnő design. Mérnökeink legfőbb szempontja a blankok tervezésénél az volt, hogy minimális súly mellett egy nagyon szigorú, merev, gyors akciójú botot készítsenek, mely növekvő terhelés hatására egyenletes tesztgörbébe megy át szinte a blank teljes hosszában.

Leírás

Az új TEAM DAIWA szériát kifejezetten gumihalas pergetésre fejlesztettük. A botokon azonnal feltűnik a nagyon vékony blank, a minőségi kivitel és a kitűnő design age of empires 3 kostenlosen vollversion deutsch. Mérnökeink legfőbb szempontja a blankok tervezésénél az volt, hogy minimális súly mellett egy nagyon szigorú, merev, gyors akciójú botot készítsenek, mely növekvő terhelés hatására egyenletes tesztgörbébe megy át szinte a blank teljes hosszában apple osen. Így gyorsan és biztosan meg lehet vele akasztani a halat, és a csuka és süllő fejrázásainak hatását is csillapítja majd a bot fárasztás közben download panzer game. Dobósúly-tartománytól függően Drachkovitch-szerelékkel (ólomfejes, döglött halas aktív mártogató szerelék) is jól használhatók. A BIAS CARBON felhasználása által megnő a blank csavarodás tűrő képessége is és a bot terhelés után azonnal kiinduló pozícióba áll vissza, ez pontosabb dobásokat eredményez youtube video kostenlos onlineen. A 2,4 méteres, 30-70g dobósúlyú modell viszonylag rövid nyélrésze miatt csónakos középnehéz gumihalazáshoz javasolt. Mindkét JIGGER modellt egylábas gyűrűkkel szereltük bilder aus icloud auf iphone herunterladen.

 

? Fuji? orsótartó

? Könnyű titánium oxid gyűrűk

? ?Diamond Crosswrapping? díszítő kötés

? AA natúr parafa nyélborítás

vmware tool herunterladen? High Modulus nagy rugalmasságú karbon blank

? BIAS CARBON alapanyag

 

Termékkód        hossz               dobósúly          szállít herunterladen. hossz        részek             súly             gyűrűk

11727-195        1.95m    40-120g   101cm       2        150g      10

11727-196        1.95m     40-80g    100cm       2        160g       7

11727-197        1.95m     40-80g    100cm       2        160g      10

 

11727-196 peremfutó orsóhoz,

11727-195/197 baitcaster multiorsóhoz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Team Daiwa Jerk pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .