Daiwa TD Interline 2,7m-es belső zsinórvezetésű pergető botok

Édesvízi horgászoknak ez a konstrukció a növényzettel sűrűn benőtt partról történő pergetésnél különösen előnyös, a boton belül futó zsinór aligha akad az ágakba. A bot terhelési görbéje ideális, hiszen a terhelés egyenletesen oszlik el a bottesten.

2,7 m-es hosszban, három különböző dobósúllyal kapható.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az úgynevezett interline, azaz belső zsinórvezetésű botok egyre népszerűbbek a tengeri horgászok körében. A DAIWA azonban készít két TEAM DAIWA LINEARZ INTERLINE belső zsinórvezetésű botot, a japán standard szerint, édesvízi pergetésre is. Édesvízi horgászoknak ez a konstrukció a növényzettel sűrűn benőtt partról történő pergetésnél különösen előnyös, a boton belül futó zsinór aligha akad az ágakba. A bot terhelési görbéje ideális, hiszen a terhelés egyenletesen oszlik el a bottesten. A belső zsinórvezetésű botnak nincs félnivalója semmilyen dobástávolságot érintő összehasonlítástól, megfelelő súlyú műcsalival ugyanolyan távolságra lehet vele dobni, mint egy gyűrűzött bottal. A bot belső felülete speciális felületkezelést kapott, ami megbízhatóan megakadályozza, hogy a szennyeződés ott összegyűljön. Ha nagyon koszos vízben horgászunk, öblítsük át folyó vízzel a botot, nem marad semmi a bottesten belül. A gyűrű nélküli felépítés miatt az akciója nagyon gyors és a fárasztás minden rezdülését maradéktalanul élvezni fogja vele. Minden típusú műcsalihoz ajánljuk. A belső felületen lévő spirális bordáknak köszönhetően rendkívüli dobástávok érhetőek el az erősen csökkentett súrlódás miatt.

További információk

Dobósúly

15-50 g, 20-70 g, 50-100 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa TD Interline 2,7m-es belső zsinórvezetésű pergető botok” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..