Daiwa Tatula HD 200HSL baitcasting orsó (10710-220)

76,800 Ft

A TATULA baitcaster orsóval a DAIWA tovább folytatja a T-Wing rendszer (TWS) fejlesztését. A TWS rendszer a szokásos baitcaster orsókkal szemben akár 10%-kal is megnövelheti az elérhető dobástávot. Ezt a dobáskor fellépő csekélyebb surlódási ellenállás teszi lehetővé.

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

A TATULA baitcaster orsóval a DAIWA tovább folytatja a T-Wing rendszer (TWS) fejlesztését. A TWS rendszer a szokásos baitcaster orsókkal szemben akár 10%-kal is megnövelheti az elérhető dobástávot. Ezt a dobáskor fellépő csekélyebb surlódási ellenállás teszi lehetővé. Ekkor ugyanis a zsinór nagyobb szögben éri a zsinórvezet?t és így kisebb ellenállással halad tovább rajta. A zsinór felcsévélésénél a T-alakú zsinórvezet? az orsótestbe befordul és a zsinórt egy általános profilú zsinórvezet? szem vezeti a dobra. A TWS-rendszer új generációja már bemutatásakor, a 2013-as ICAST kiállításon az Egyesült Államokban is nagy feltűnést keltett. A TATULA dobja rendkívül könnyen forog, ez optimális az elérhet? dobástávolság szempontjából. Árfekvéséhez képest az orsó felszereltsége szokatlanul gazdag a baitcasterek között, a sok finom, kidolgozott részlet meggy?z?. Kiemelend? még az új Air Rotation rendszer – szinte nem is érezhet? a hajtóművel való kapcsolat a hajtókar tekerésekor, az orsó nagyon könnyen forog és egyenletesen rakja a zsinórt. A Tatula 200HSL fejlesztését a nagyobb zsinórkapacitás iránti igény miatt fejlesztettük ki. A TATULA 200HSL orsóházának mérete megegyezik a 100HSL modellekével, mély dobja miatt azonban lényegesen több zsinórt fogad be – ideális, ha például wobbleres horgászathoz vastagabb fonott zsinórt használunk. A TWS-rendszer javítja a dobóteljesítményt, a szokványos baitcaster orsókhoz képest akár 10%-kal nagyobb dobótáv is elérhet?. Az Air Rotation hajtómű ellenállása a hajtókart tekerve alig érzékelhet?, az orsó futása extrém sima és könnyű

 

 

Jellemzői:

Csapágyak száma: 7

Áttétel: 8.1:1

Dobkapacitás: 135 m / 0.32 mm

Behúzás: 86 cm

Súly: 220 g

T-Wing rendszer (TWS)

UTD fékrendszer

MagForce-Z mágnesfék

Csillagfék klikk-hanggal

CNC esztergált hajtómű

Alumínium ház

Alumínium hajtókar

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Tatula HD 200HSL baitcasting orsó (10710-220)” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..