DAIWA T3 BALLISTIC 100HSL baitcasting orsó

Az új DAIWA T-WING rendszerrel (TWS -T-Wing System) új éra kezdődött a baitcaster orsók gyártásában. A T-WING rendszer egy régóta létező baitcaster problémát old meg azzal, hogy a túldimenzionált zsinórvezetővel csökkenti a lefutó zsinór útját megtörő szöget és ezáltal csökkenti a dobáskor jelentkező nagymértékű surlódást, automatikusan növelve a dobástávot. A strapabíró ZAION orsótest tömege igen alacsony, de biztosan tartja a dobot az orsóházban.

Leírás

Az új DAIWA T-WING rendszerrel (TWS -T-Wing System) új éra kezdődött a baitcaster orsók gyártásában. A T-WING rendszer egy régóta létező baitcaster problémát old meg azzal, hogy a túldimenzionált zsinórvezetővel csökkenti a lefutó zsinór útját megtörő szöget és ezáltal csökkenti a dobáskor jelentkező nagymértékű surlódást, automatikusan növelve a dobástávot sis herunterladen. A strapabíró ZAION orsótest tömege igen alacsony, de biztosan tartja a dobot az orsóházban.

 

? 5 golyóscsapágy

? Zaion orsóház

definition von herunterladen? Ultralapos profil

? CNC esztergált alumínium hajtókar

? High Speed áttétel 7.1:1

? T-Wing rendszer

? MagForce 3D mágnesfék

fonts to? Tournament csillagfék

? Infinite? visszaforgásgátló

? Balkezes verzió

 

 

 

10710-110   T3BLS 100HSL          5       7.1:1   135/0.32   75cm      220g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA T3 BALLISTIC 100HSL baitcasting orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .