DAIWA Sweepfire Jiggerspin pergető botok

A DAIWA SWEEPFIRE botjai széles választékban kaphatók, minden pergető horgász megtalálhatja köztük a neki tetszőt. Aki ezeket a botokat a kezébe veszi, nem fogja elhinni, hogy ilyen kiegyensúlyozott, karcsú, optimális akciójú botokat ennyire kedvező áron kapni lehet. A könnyű karbonszálas bottestre kétlábas alumínium-oxid gyűrűk kerültek, díszítő bandázzsal, valamint horogbeakasztó fül és parafanyél. A SWEEPFIRE ? pergetőbotok ár/érték aránya hihetetlenül kedvező.

Leírás

A DAIWA SWEEPFIRE botjai széles választékban kaphatók, minden pergető horgász megtalálhatja köztük a neki tetszőt Download gta san andreas for free full version german android. Aki ezeket a botokat a kezébe veszi, nem fogja elhinni, hogy ilyen kiegyensúlyozott, karcsú, optimális akciójú botokat ennyire kedvező áron kapni lehet windows 7 iso 64 bit german free full version. A könnyű karbonszálas bottestre kétlábas alumínium-oxid gyűrűk kerültek, díszítő bandázzsal, valamint horogbeakasztó fül és parafanyél iphoto. A SWEEPFIRE ? pergetőbotok ár/érték aránya hihetetlenül kedvező.

Termékkód hossz dobósúly szállít powershell. hossz részek súly gyűrűk

11415-275     2.70m     5-25g     139cm      2      175g         8

11415-276     2.70m     8-35g     141cm      2       200g      8

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Sweepfire Jiggerspin pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .