DAIWA Shogun heavy feeder botok

A 2013-as szezonra bemutatott SHOGUN Heavy Feeder családdal a DAIWA a legmagasabb igényekre szabott feederbotokkal állt elő. A SVF? nagy rugalmasságú karbon alapanyag és a minőségi FUJI alkatrészek együttes felhasználásával japán mérnökeink oly mértékig tudták finomítani a botok egyensúlyát és akcióját, hogy hosszuk ellenére sem a 3,90-es, sem pedig a 4,20-as verzió nem hat fejnehéznek.

Leírás

A 2013-as szezonra bemutatott SHOGUN Heavy Feeder családdal a DAIWA a legmagasabb igényekre szabott feederbotokkal állt elő. A SVF? nagy rugalmasságú karbon alapanyag és a minőségi FUJI alkatrészek együttes felhasználásával japán mérnökeink oly mértékig tudták finomítani a botok egyensúlyát és akcióját, hogy hosszuk ellenére sem a 3,90-es, sem pedig a 4,20-as verzió nem hat fejnehéznek dji spark bilder herunterladen. A karcsú karbonszálas blank a dobást követően azonnal visszaáll alaphelyzetbe, ezzel elősegíti a pontos dobásokat. A blank és a rezgőspiccek terhelés alatt tökéletes, töretlen tesztgörbét mutatnak, szépen csillapítják a márnák, dévérek és társaik kirohanásait dictionary. A rezgőspiccekre extra nagy átmérőjű gyűrűk kerültek, hogy a dobóelőkét főzsinórral összekötő csomó gond nélkül átcsúszhasson rajtuk age of empire kostenlos downloaden.

 

? SVF? karbon blank

? Japánban fejlesztett blankszerkezet

? FUJI? Alconite K-gyűrűk

? FUJI? orsótartó

Games apps? AAA natúr parafa nyélborítás

? Szőtt karbon zárókupak

? 3 rezgőspiccel

? Félkemény botszállító tokkal

 

 

 

Termékkód        hossz               dobósúly          szállít teleboy aufnahmen herunterladen. hossz        részek             súly             gyűrűk

11743-390        3.90m      -175g     137cm     3+3      305g      11

11743-420        4.20m      -175g     147cm     3+3      315g      12

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Shogun heavy feeder botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .