DAIWA SHOGUN 32 MHS (15-50G) pergető botok

Ez a 15-50g dobósúlyú bot klasszikus, félparabola akciójú tengeri pisztrángos pergető pálca. 20-30 grammos csalikkal a bot a blank teljes hosszában feltöltődik és hatalmas távolságra repíti a csalit. Akciója miatt kifejezetten előnyös fonott zsinór használata esetén – a bot teljes hosszában tökéletesen elnyeli a heves fejrázások, gyors kitörések erejét. Kétlábas keverőgyűrűvel és egylábas gyűrűkkel készül.

Leírás

A SHOGUN név több mint 15 éve egyet jelent a minőségi és elsőosztályú kivitelű “made in Scotland”, azaz skót gyártású pergetőbotokkal Download auto tuning program for free. A 2013- as szezonra a skóciai DAIWA gyárunk botépítő mérnökei minden blankot teljesen újraterveztek és átépítettek, hogy akció és kivitel tekintetében a blankok megfeleljenek az aktuális elvárásoknak és DAIWA sztenderdeknek Download books for children for free. Így elkészült egy kiegyensúlyozott pergetőbot-széria, speciális alkalmazási területekere szánt botokkal.

 

Ez a 15-50g dobósúlyú bot klasszikus, félparabola akciójú tengeri pisztrángos pergető pálca aura sync herunterladen. 20-30 grammos csalikkal a bot a blank teljes hosszában feltöltődik és hatalmas távolságra repíti a csalit. Akciója miatt kifejezetten előnyös fonott zsinór használata esetén – a bot teljes hosszában tökéletesen elnyeli a heves fejrázások, gyors kitörések erejét br mediathek video. Kétlábas keverőgyűrűvel és egylábas gyűrűkkel készül.

 

? HVF? karbon blank

? V-JOINT? csapos csatlakozás

heavy metal musik kostenlosen? FUJI? orsótartó

? FUJI? Alconite K-gyűrűk

? Micro-Pitch bandázs a spiccrészen

? AAA parafa nyél

? Bélelt botszállító tok

 

Termékkód        hossz               dobósúly          szállít is movies legal. hossz        részek             súly             gyűrűk

11755-320        3.20m     15-50g    165cm       2        180g       9

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA SHOGUN 32 MHS (15-50G) pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .