DAIWA SHOGUN 30 MHS (15-50G) pergető botok

A SHOGUN SH 30MHS klasszikus általános pergető botnak készült. Progreszív akciója egyaránt lehetővé teszi a wobbleres, villantós, körforgós és élőhalas-mártogatós technikák alkalmazását. A viszonylag puhább blank miatt kíváló tengeri pisztrángozáshoz is.

Leírás

A SHOGUN név több mint 15 éve egyet jelent a minőségi és elsőosztályú kivitelű “made in Scotland”, azaz skót gyártású pergetőbotokkal Download funny ringtones for free. A 2013- as szezonra a skóciai DAIWA gyárunk botépítő mérnökei minden blankot teljesen újraterveztek és átépítettek, hogy akció és kivitel tekintetében a blankok megfeleljenek az aktuális elvárásoknak és DAIWA sztenderdeknek katzenbilder zum herunterladen. Így elkészült egy kiegyensúlyozott pergetőbot-széria, speciális alkalmazási területekere szánt botokkal.

 

A SHOGUN SH 30MHS klasszikus általános pergető botnak készült Download office for mac for free. Progreszív akciója egyaránt lehetővé teszi a wobbleres, villantós, körforgós és élőhalas-mártogatós technikák alkalmazását. A viszonylag puhább blank miatt kíváló tengeri pisztrángozáshoz is facebook film downloaden iphone.

 

? HVF? karbon blank

? V-JOINT? csapos csatlakozás

? FUJI? orsótartó

? FUJI? Alconite K-gyűrűk

? Micro-Pitch bandázs a spiccrészen

amazon prime borrowed movies? AAA parafa nyél

? Bélelt botszállító tok

 

Termékkód hossz dobósúly szállít. hossz részek súly gyűrűk
11755-300    3.00m   15-50g       155cm          2       175g       8

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA SHOGUN 30 MHS (15-50G) pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .