DAIWA SHOGUN 27LS / 27 MLS (7-28G / 8-35G) pergető botok

Klasszikus JIGGER botok kimondott spicc-akcióval és egylábas gyűrűkkel. Ideális könnyű és középnehéz pergetéshez sügérre, süllőre, pisztrángra.A botok spicce a micro- pitch eljárásnak köszönhetően rendkívül gyors, így minden bevágás azonnal átmegy. Ideális kis méretű gumihalakhoz, twiszterekhez, wobblerekhez és villantókhoz.

Leírás

A SHOGUN név több mint 15 éve egyet jelent a minőségi és elsőosztályú kivitelű “made in Scotland”, azaz skót gyártású pergetőbotokkal fonts to. A 2013- as szezonra a skóciai DAIWA gyárunk botépítő mérnökei minden blankot teljesen újraterveztek és átépítettek, hogy akció és kivitel tekintetében a blankok megfeleljenek az aktuális elvárásoknak és DAIWA sztenderdeknek download tvthek posts. Így elkészült egy kiegyensúlyozott pergetőbot-széria, speciális alkalmazási területekere szánt botokkal.

 

Klasszikus JIGGER botok kimondott spicc-akcióval és egylábas gyűrűkkel free youtube mp3 converter chip online download for free. Ideális könnyű és középnehéz pergetéshez sügérre, süllőre, pisztrángra.A botok spicce a micro- pitch eljárásnak köszönhetően rendkívül gyors, így minden bevágás azonnal átmegy web id. Ideális kis méretű gumihalakhoz, twiszterekhez, wobblerekhez és villantókhoz.

 

? HVF? karbon blank

? V-JOINT? csapos csatlakozás

herunterladen? FUJI? orsótartó

? FUJI? Alconite K-gyűrűk

? Micro-Pitch bandázs a spiccrészen

? AAA parafa nyél

? Bélelt botszállító tok

 

Termékkód hossz dobósúly szállít youtube film via website. hossz részek

súly

gyűrűk
11756-271 2.70m 7-25g 140cm

2

155g 9
11756-272 2.70m 8-35g 140cm

2

170g 9

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA SHOGUN 27LS / 27 MLS (7-28G / 8-35G) pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .