Daiwa Sealine Xtreme Travel Interline horgészbot

76,300 Ft

Ezt a botot 100g és 300g közti pilkerekkel, valamint nehéz jigfejre tűzött max. 30 cm-es gumihalakkal érdemes használni.

Elfogyott

Cikkszám: 11817-210 Kategóriák: ,

Leírás

Az utazó botok különösen az Észak-Norvégiát kedvelő horgászok körében egyre népszerűbbek, hiszen ezekkel a botokkal megvan a lehetőség arra, hogy drága botszállító csövek költséges feladása nélkül repüljenek a horgásztúra helyszínére. A botépítési technológia annyira fejlett már, hogy az utazó botok akciója szinte már eléri a kétrészes botokét. A DAIWA SEALINE Xtreme Travel botcsaládja magas minőségű és igényes kivitelű utazó botok kis szortimentje, melyekkel a Norvégiában általános tőkehalas, fekete tőkehalas, leng és óriás laposhal fogására irányuló horgásztechnikákat lefedhetik anélkül, hogy a minőség és megbízhatóság terén kompromisszumot kellene kötniük. Egy belső zsinórvezetésű, többrészes utazó bot megalkotása japán mérnökeink számára igazi kihívást jelentett, hiszen az egyébként egyrészes, megszokottan hihetetlenül magas színvonalú belső zsinórvezetésű konstrukciót kellett egy többrészes blank felépítésbe integrálni. Két éves fejlesztési fázis után már az első teszteken kiderült, hogy sikerült a fejlesztőknek a nagy dobás – a bot akciója szinte ugyanolyan, mint az egyrészes modellé. A lágyabb spicc tökéletesen elnyeli a kirohanások és fejrázások erejét – az erős gerinc erőtartaléka pedig rendelkezésre áll, ha egy kapitális laposhal vagy tőkehal küzd a horgon, amit felszínre kell hozni. Ezt a botot 100 g és 300 g közti pilkerekkel, valamint nehéz jigfejre tűzött max. 30 cm-es gumihalakkal érdemes használni.

 

Jellemzők:

Hossz: 2,13 m

Dobósúly: 30-40 lbs

Szállítási hossz: 77 cm

Tagok száma: 3

Súly: 410 g

 

Rendelésre (2 hét)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Sealine Xtreme Travel Interline horgészbot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..