Daiwa Seagate E QD elsőfékes orsó

87,300 Ft

Egy igazi ?power-orsó?, kitűnő a jelentős igénybevétellel járó, nagy méretű gumihalas vagy könnyű pilkeres horgászathoz. Különösen csukára pergetésnél előnyös a QD fékrendszer, amikor a bevágásnál teljes fékerőre van szükség a jó akadáshoz, de ha a közelünkben volt a rávágás, gyakran veszíthetünk halat, ha nem tudunk elég gyorsan lazítani a féken, hogy zsinórt adjunk a kitörő halnak.

Elfogyott

Leírás

Egy igazi ?power-orsó?, kitűnő a jelentős igénybevétellel járó, nagy méretű gumihalas vagy könnyű pilkeres horgászathoz. Különösen csukára pergetésnél előnyös a QD fékrendszer, amikor a bevágásnál teljes fékerőre van szükség a jó akadáshoz, de ha a közelünkben volt a rávágás, gyakran veszíthetünk halat, ha nem tudunk elég gyorsan lazítani a féken, hogy zsinórt adjunk a kitörő halnak. A QD fékrendszerrel a maximális fékerőtől a majdnem teljesen kiengedett fékig mindösze a szabályozó fél fordulatos elfordításával jutunk el ? kritikus helyzetben ez előnyünkre válik.

 

 

? Vízálló fék

? Infinite? visszaforgásgátló

? Anti Backlash System? (ABS)

? Kovácsolt alumínium távdobó dob

? AirBail? titánium bevonatú felkapókar

? Twist Buster? zsinórvezető görgő

? Tartós felkapókar

? 7 golyóscsapágy (ebből 2 ?CRBB?)

? HardBody-Z alumínium orsóház

? Eloxált alumínium hajtókar, gépi megmunkálású

? Kerekebb kemény EVA hajtókargomb

? DigiGear

? Silent dobemelő rendszer

? GyroSpin

? Cross-Wrap keresztirányú zsinórfektetés

? QD fékrendszer

 

 

10204-351   SGE 3500QD     7       5.3:1   190/0.32  91cm    395g

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Seagate E QD elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..