Daiwa Procaster Spinning 3.00m 30-60g pergető bot

30,500 Ft

A DAIWA új PROCASTER pergetőbot-sorozata a legaktuálisabb botgyártási technológiát ötvözi a vonzó designnal és kitűnő ár/teljesítmény aránnyal. A botcsalád szinte teljesen lefedi a peremfutó orsós pergetés valamennyi válfajának igényeit.

Elfogyott

Cikkszám: 11625-300 Kategóriák: ,

Leírás

A DAIWA új PROCASTER pergetőbot-sorozata a legaktuálisabb botgyártási technológiát ötvözi a vonzó designnal és kitűnő ár/teljesítmény aránnyal. A botcsalád szinte teljesen lefedi a peremfutó orsós pergetés valamennyi válfajának igényeit. A vékony, nagyon könnyű High Modulus – nagy rugalmasságú – karbon blank spiccakciója gondoskodik az optimális érzékenységről, különösen gumihalas és tviszteres horgászat során lehet pontosan érzékelni, letapogatni vele a meder alakulatait. Minden blank nyéltagjában komoly erőtartalék van a kapitális halak fárasztására.

 

Jellemzők:

High Modulus karbon blank
Karcsú és könnyű blankkonstrukció
Brading-X nyélrész
CNC esztergált alumínium orsótartó csavar
Parafa nyél
Szállítózsák

Klasszikus pergetőbotok spiccakcióval. A 60 grammos és nagyobb dobósúlyú modelleket elsősorban gumihalazásra készítettük, azok igen merev pálcák. Kétlábas alumínium-oxid gyűrűkkel és minőségi parafa
nyélborítással készülnek. Az 50 gramm dobósúly alatti botokat egylábas gyűrűkkel szereljük, ezek akciójukat tekintve valamivel lágyabbak, mint a vérbeli gumihalas modellek.

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Procaster Spinning 3.00m 30-60g pergető bot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..