Daiwa Procaster Spinning 2,1 m-es pergető botok

A DAIWA új PROCASTER pergetőbot-sorozata a legaktuálisabb botgyártási technológiát ötvözi a vonzó designnal és kitűnő ár/teljesítmény aránnyal. A botcsalád szinte teljesen lefedi a peremfutó orsós pergetés valamennyi válfajának igényeit.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A DAIWA új PROCASTER pergetőbot-sorozata a legaktuálisabb botgyártási technológiát ötvözi a vonzó designnal és kitűnő ár/teljesítmény aránnyal app musiken kostenlos iphone. A botcsalád szinte teljesen lefedi a peremfutó orsós pergetés valamennyi válfajának igényeit. A vékony, nagyon könnyű High Modulus – nagy rugalmasságú – karbon blank spiccakciója gondoskodik az optimális érzékenységről, különösen gumihalas és tviszteres horgászat során lehet pontosan érzékelni, letapogatni vele a meder alakulatait gratis schnittmuster kuscheltieren. Minden blank nyéltagjában komoly erőtartalék van a kapitális halak fárasztására.

 

Jellemzők:

High Modulus karbon blank
Karcsú és könnyű blankkonstrukció
Brading-X nyélrész
CNC esztergált alumínium orsótartó csavar
Parafa nyél
Szállítózsák

 

Klasszikus pergetőbotok spiccakcióval things download voor sims 4. A 60 grammos és nagyobb dobósúlyú modelleket elsősorban gumihalazásra készítettük, azok igen merev pálcák. Kétlábas alumínium-oxid gyűrűkkel és minőségi parafa
nyélborítással készülnek Download wtk 3 for free. Az 50 gramm dobósúly alatti botokat egylábas gyűrűkkel szereljük, ezek akciójukat tekintve valamivel lágyabbak, mint a vérbeli gumihalas modellek microsoft internet explorer.

További információk

Dobósúly

3-15 g, 5-20 g, 10-30 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Procaster Spinning 2,1 m-es pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .