Daiwa Powermesh Feeder 4,2m -150g horgászbot

38,300 Ft

A DAIWA a 2015-ös szezonra a POWERMESH feederbot-családdal minőségi feederbot-sorozatot kínál, a botok ár/teljesítmény aránya egészen kimagasló! Minden modellhez 2 különböző erősségű karbon rezgőspiccet adunk.

Elfogyott

Cikkszám: 11780-425 Kategóriák: ,

Leírás

A DAIWA a 2015-ös szezonra a POWERMESH feederbot-családdal minőségi feederbot-sorozatot kínál, a botok ár/teljesítmény aránya egészen kimagasló ebooks kostenlosen deutsch amazon! Minden modellhez 2 különböző erősségű karbon rezgőspiccet adunk.
A 100g. illetve 120g dobósúlyú modellek kifejezetten az egyre közkedveltebb method-feeder horgászatra lettek fejlesztve, ha túlnyomó részben állóvízen, vagy enyhén áramló folyókon horgásznak Download icloud for windows 7. Ezek a botok kézbe fogva extrém könnyűnek és kiegyensúlyozottnak hatnak, fárasztásra is marad bennük azonban annyi erőtartalék, hogy nagy pontyokat is lehet velük irányítani adobe photoshop elements 2020 herunterladen.
A 150g dobósúlyig kalibrált Heavy Feeder modellek erős sodrású folyókon és állóviezeken egyaránt bevethetők. Erős gerincükben elegendő tartalék van a jókora márnák és társaik ellen, még ha azok a sodrós víztől segítve küzdenek is ellenünk ententanz kostenlos herunterladen. A rezgőspiccek nagy átmérőjű gyűrűivel problémamentesen használhatunk dobóelőkét.

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Powermesh Feeder 4,2m -150g horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .