DAIWA Morethan Branzino AGS 97ML DEMON WADING CUSTOM professzionális pergető bot

Ez a bot magában egyesíti az erőt és az érzékenységet. A rövidebb nyélrész gázló horgászatkor nagyobb kontrollt biztosít, ideális, ha mély vízben állva horgászunk. Az erős gerinc gondoskodik arról, hogy üljenek a bevágások és akár kapitális halakat is teljesen irányításunk alatt tarthatunk fárasztás közben általa. Ideális tengeri pisztráng pergetésre. Az AGS gyűrűknek hála gyors az akciója és pontos, célzott dobásokra képes. Gyorsabb botot nemigen találnak a piacon.

Leírás

Az új BRANZINO AGS botokkal a DAIWA a botgyártási technológia egyújabb mérföldkövét rakta le. A SUPER SVF-COMPILE-X karbonszálasalapanyag és az ultra-könnyű AGS karbongyűrűk kombinációja révénlehetővé vált extrém gyors és terhelhető botok gyártása, melyek dobásután azonnal alaphelyzetbe állnak, utólengés nélkül, ezáltal rendkívül pontos és hosszú dobáskora képesek formule 1 kalender 2019 nederlandse tijden. Az új BRANZINO AGS botok modelltől és dobósúlytól függően ideálisak tengeri pisztráng vízben gázolóhorgászatára, valamint süllőre, balinra, csukára pergetni kis wobblerekkelés gumihalakkal Download excel for windows 7 for free.

 

Ez a bot magában egyesíti az erőt és az érzékenységet. A rövidebb nyélrész gázló horgászatkor nagyobb kontrollt biztosít, ideális, ha mély vízben állva horgászunk metal for free. Az erős gerinc gondoskodik arról, hogy üljenek a bevágások és akár kapitális halakat is teljesen irányításunk alatt tarthatunk fárasztás közben általa sims 4 cc for free. Ideális tengeri pisztráng pergetésre. Az AGS gyűrűknek hála gyors az akciója és pontos, célzott dobásokra képes. Gyorsabb botot nemigen találnak a piacon download skype voor tablet.

 

 

11105-293         2.90m      7-35g     150cm       2        130g       9

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Morethan Branzino AGS 97ML DEMON WADING CUSTOM professzionális pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .