DAIWA Morethan Branzino AGS 89.5 MML Finger Tip Custom professzionális pergető bot

A neve magáért beszél – a Finger Tip – azaz ujjhegy – 89.5ML egy erős, nagy tartalékokkal bíró nyélrészt egyesít egy nagyon érzékeny és extrém gyors spicctaggal. A szinte törhetetlen MEGATOP tiszta karbon spicc adja a megkövetelt érzékenységet és a legtétovább ráfogást is jelzi, mégis van benne annyi tartalék, hogy kapitális halat is simán merítőbe tereljük a bottal.

Kategória:

Leírás

A neve magáért beszél – a Finger Tip – azaz ujjhegy – 89.5ML egy erős, nagy tartalékokkal bíró nyélrészt egyesít egy nagyon érzékeny és extrém gyors spicctaggal warum kann man manche filme bei netflix nicht herunterladen. A szinte törhetetlen MEGATOP tiszta karbon spicc adja a megkövetelt érzékenységet és a legtétovább ráfogást is jelzi, mégis van benne annyi tartalék, hogy kapitális halat is simán merítőbe tereljük a bottal rtl boulevard app downloaden.

 

Az ultrakönnyű, karbonkeretes, egylábas AGS gyűrűk egy eddig ilyen formán ismeretlen érzékenységet és közvetlen kontaktust kölcsönöznek a botnak neue schriften downloaden. A lapított nyélkiképzésnek hála biztos a nyél alkar alatti pozíciója és hosszan lehet vele fáradtságmentesen horgászni.

 

 

11105-268         2.65m      7-35g     138cm       2        135g       9

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Morethan Branzino AGS 89.5 MML Finger Tip Custom professzionális pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .