DAIWA Morethan Branzino AGS 87ML URBAN SIDE CUSTOM professzionális pergető bot

Az Urban Side Custom 87ML kifejezetten olyan szituációkra szánva készült, amikor a külső körülmények hátráltatnak minket, megnehezítik a dobásokat – például sűrű parti növényzet, épületek stb.

Leírás

Az Urban Side Custom 87ML kifejezetten olyan szituációkra szánva készült, amikor a külső körülmények hátráltatnak minket, megnehezítik a dobásokat – például sűrű parti növényzet, épületek stb Download flash player for windows 7 for free. Az ilyen helyzetekben különösen fontos, hogy egy kezelhető bottal horgásszunk, amivel mindenfajta dobótechnika (fej feletti, alsó és fonák dobás) könnyen és precízen kivitelezhető eigenen radiosender erstellen kostenlosen. Egy további különlegesség a boton az úgynevezett “index finger ring”, az orsótartón mutatóujjunk számára szabadon hagyott felület, ahol közvetlenül a blankon érzehetjük műcsalink minden mozdulatát einladung kostenlos herunterladen. Az AGS karbongyűrűk igazi precíziós dobógéppé teszik ezt a modellt.

 

 

11105-261      2.60m       7-30g       135cm      2      135g       8

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Morethan Branzino AGS 87ML URBAN SIDE CUSTOM professzionális pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .