Daiwa Morethan 3012 pergető orsó

265,600 Ft

A DAIWA japán kínálatának csúcsmodellje. Japán mérnökeinknek ezzel a modellel sikerült bebizonyítani, hogy az orsóépítésben igen is vannak lehetőségek további technikai újításokra, a legmagasabb színvonalon.

Elfogyott

Cikkszám: 10122-312 Kategóriák: ,

Leírás

Csapágyak száma: 11

Áttétel: 6.0:1

Dobkapacitás: 150 m / 0.23 mm

Behúzás: 90 cm

Súly: 245g

A DAIWA japán kínálatának csúcsmodellje Download play store tv. Japán mérnökeinknek ezzel a modellel sikerült bebizonyítani, hogy az orsóépítésben igen is vannak lehetőségek további technikai újításokra, a legmagasabb színvonalon amazon prime kostenlos downloaden. Elsősorban a MAG SEALED golyóscsapágyak jelentenek olyan különlegességet, amit aligha lehet felülmúlni. A MAG SEALED golyóscsapágyak ugyanis jelentősen hosszabb élettartamot biztosítanak tengeri használat esetén is, mint a szokványos, sósvíz-álló csapágyak, hiszen tökéletesen tőmítettek herunterladen. MAG SEALED golyóscsapágyak kerültek mindkét oldalra ott, ahol a hajtókar tengelye a hajtásba csatlakozik. Ezzel teljesen kizárták annak a lehetőségét, hogy a hajtókar tengelyénél sós víz, vagy bármilyen szennyeződés bejusson bookii stift. Így az orsó jelentősen hosszabb idejű kifogástalan működése biztosított, hiszen a hajtás a tengely felől MAG SEALED megoldással, a hajtókerék két oldalán pedig egy-egy MAG SEALED golyóscsapággyal teljesen tömített, a külvilágtól tökéletesen elszigetelt samsung herunterladen. A MAG SEALED zsinórvezető görgő szintén kiveszi a részét a hosszan tartó és sima futásból, hiszen ez az egység is védett a por és sókristályok bejutása ellen lieder von youtube herunterladen auf handy. Félsekély dobja miatt az új MORETHAN ideális vékony fonott és vékony monofil zsinóros horgászathoz is. Könnyűpergetésre süllőre, csukára, sügérre, tengeri pisztrángra mit handy herunterladen. Vastag neoprén orsóvédő táska óvja ezt az értékes orsót szállítás közben.

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Morethan 3012 pergető orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .