DAIWA Infinity Q Ultra Light spin pergető bot

56,300 Ft

2,4 m hosszúságú, 1-9 g dobósúlyú könnyűpergető bot. Ideális, ha Ön a legapróbb wobblerekkel és nagyon könnyű műcsalikkal szeret horgászni. Spicc-akciós, gerince terhelés alatt félparabola ívet mutat, kis csalisúly mellett is jól feltöltődik és egészen figyelemre méltó dobótávra képes.

Elfogyott

Cikkszám: 11689-240 Kategória: Címke:

Leírás

Az elmúlt évek sikersorozata a harmadik fejezetéhez ért – sikerült az új INFINITY Q botokon néhány részlet tekintetében tovább javítani. Minden blankot teljesen átdolgoztunk, hogy a botok kiegyensúlyozottabbak legyenek és hogy több információt közvetítsenek horgászat közben. A terhelés során mutatott görbe a csatlakozásnál az eredeti DAIWA V-Joint csatlakozás bevezetésével még egyenletesebbé vált és a bot spicc- és nyéltagja sokkal inkább egy egységet képez.

 

A legújabb FUJI K-gyűrűk alkalmazása, melyek más gyűrűformákhoz képes még könnyebbek, egyrészt segített a botok akciójának optimalizálásában, másrészt ez az új gyűrűforma nagyban csökkenti a gyűrű körüli gubancképződés veszélyét – különösen oldalszélben, fonott zsinóros horgászatnál jelent ez nagy előnyt.

 

Ideális bot, ha Ön a legapróbb wobblerekkel és nagyon könnyű műcsalikkal szeret horgászni. Spicc-akciós, gerince terhelés alatt félparabola ívet mutat, kis csalisúly mellett is jól feltöltődik és egészen figyelemre méltó dobótávra képes. Fárasztás során mindent egészen a nyélig közvetít, vele nem csak kapitális halak fárasztása okoz maradandó élményt.

 

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Infinity Q Ultra Light spin pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .