Daiwa Infinity Q Sea Trout pergető bot

67,550 Ft

3,1 m hosszúságú, 15-45 g dobósúlyú pergető bot.

Elfogyott

Cikkszám: 11689-315 Kategória: Címke:

Leírás

Az elmúlt évek sikersorozata a harmadik fejezetéhez ért – sikerült az új INFINITY Q botokon néhány részlet tekintetében tovább javítani. Minden blankot teljesen átdolgoztunk, hogy a botok kiegyensúlyozottabbak legyenek és hogy több információt közvetítsenek horgászat közben. A terhelés során mutatott görbe a csatlakozásnál az eredeti DAIWA V-Joint csatlakozás bevezetésével még egyenletesebbé vált és a bot spicc- és nyéltagja sokkal inkább egy egységet képez.

A legújabb FUJI K-gyűrűk alkalmazása, melyek más gyűrűformákhoz képes még könnyebbek, egyrészt segített a botok akciójának optimalizálásában, másrészt ez az új gyűrűforma nagyban csökkenti a gyűrű körüli gubancképződés veszélyét – különösen oldalszélben, fonott zsinóros horgászatnál jelent ez nagy előnyt.

Ez a 3,15 méteres modell félparabola akciójának köszönhetően nagyon jól feltöltődik dobás közben és a 20-30 g közti műcsalikat hihetetlen távolságra katapultálja. Fárasztáskor a gyors rohamok lendületét jól elnyeli a blank és csökkenti a horog kiakadásának kockázatát. A nyélrész kicsit hosszabb a szokásosnál, hogy dobásnál optimális legyen az erőkar. A bot kézbe véve rendkívül kiegyensúlyozott, hosszan horgászhatunk vele a fáradtság legkisebb jele nélkül.

 

 

 

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Infinity Q Sea Trout pergető bot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..