Daiwa IF Q Spinning 3 m 30-60 g pergető bot

65,600 Ft

3 m hoszúságú, 30-60 g dobósúlyú pergető bot.

Elfogyott

Cikkszám: 11689-300 Kategóriák: ,

Leírás

Az elmúlt évek sikersorozata a harmadik fejezetéhez ért – sikerült az új INFINITY Q botokon néhány részlet tekintetében tovább javítani powershell. Minden blankot teljesen átdolgoztunk, hogy a botok kiegyensúlyozottabbak legyenek és hogy több információt közvetítsenek horgászat közben. A terhelés során mutatott görbe a csatlakozásnál az eredeti DAIWA V-Joint csatlakozás bevezetésével még egyenletesebbé vált és a bot spicc- és nyéltagja sokkal inkább egy egységet képez i tunes downloaden kostenlos.

A legújabb FUJI K-gyűrűk alkalmazása, melyek más gyűrűformákhoz képes még könnyebbek, egyrészt segített a botok akciójának optimalizálásában, másrészt ez az új gyűrűforma nagyban csökkenti a gyűrű körüli gubancképződés veszélyét – különösen oldalszélben, fonott zsinóros horgászatnál jelent ez nagy előnyt Download Russian songs legally and for free.

Az INFINITY Q SPIN botok gumihalas és wobbleres horgászatra készültek. Viszonylag kemény akciójuknak köszönhetően jól vezethetők velük a gumihalak, messziről is pontosan letapogathatók a meder adottságai, és a bevágás ereje is kellőképpen átmegy Download psx emulator android for free. Elegendően érzékenyek ahhoz, hogy a fárasztás során hatékonyan csillapítsák a kitöréseket és a fejrázásokat.

 

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa IF Q Spinning 3 m 30-60 g pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .