DAIWA Generation Black TWITCHIN ` STICK 661MHF pergető botok

Ezt a botot kifejezetten aktív, agresszív csalivezetésre feljeszettük. A nagyon merev és kemény blank a bot minden mozdulatát közvetlenül továbbítja a csalinak. FUJI? Alconite gyűrűkkel, ergonomikus DAIWA orsótartóval és minőségi EVA nyéllel készül. Ez a bot kapható peremfutó orsós és baitcaster orsóhoz való (cikkszám 11914-196) változatban is.

Leírás

A GENERATION BLACK olyan baitcaster multis és peremfutó orsóval használható pergető botok szériája, melyek az egyre jobban specializálódó ultra-light és könnyűpergető horgászat módszereire lettek szabva flickr photos iphone. Minden egyes bot akciója és kialakítása az adott technikához és alkalmazási területhez illeszkedik.

 

Ezt a botot kifejezetten aktív, agresszív csalivezetésre feljeszettük amazon video filme herunterladen pc. A nagyon merev és kemény blank a bot minden mozdulatát közvetlenül továbbítja a csalinak. FUJI? Alconite gyűrűkkel, ergonomikus DAIWA orsótartóval és minőségi EVA nyéllel készül windows movie maker kostenlos herunterladen. Ez a bot kapható peremfutó orsós és baitcaster orsóhoz való (cikkszám 11914-196) változatban is.

 

Peremfutó orsóhoz
Termékkód hossz dobósúly szállít bilder orchideen kostenlosen. hossz részek súly gyűrűk
11914-195      1.98m       7-28g      198cm      1       130g     8

 

Multiorsóhoz
Termékkód hossz dobósúly szállít it is illegal to download videos from youtube. hossz részek súly gyűrűk
11914-196     1.98m     7-28g      198cm        1      145g      9

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Generation Black TWITCHIN ` STICK 661MHF pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .