DAIWA Generation Black SHAD CASTER 692 MHFS pergető botok

A SHAD CASTER ideális bot 5-10cm közötti gumihalakhoz és jig-ekhez. Merev akciója lehetővé teszi az optimális csalivezetést és a kapások tökéletes érzékelését – terhelés alatt viszont a korábban merev akció félparabola jellegűbe megy át, a sügerek és süllők fejrázásait tökéletesen elnyeli. Igazi öröm-pálca, ezzel a bottal minden fárasztás élménnyé válik nagyon könnyű és kiegyensúlyozott. Extra könnyű, egylábas MINIMA? gyűrűkkel, DAIWA orsótartóval és minőségi EVA nyéllel készül.

Leírás

A GENERATION BLACK olyan baitcaster multis és peremfutó orsóval használható pergető botok szériája, melyek az egyre jobban specializálódó ultra-light és könnyűpergető horgászat módszereire lettek szabva hintergrundbilder zum downloaden. Minden egyes bot akciója és kialakítása az adott technikához és alkalmazási területhez illeszkedik.

 

A SHAD CASTER ideális bot 5-10cm közötti gumihalakhoz és jig-ekhez star stable herunterladen kostenlos. Merev akciója lehetővé teszi az optimális csalivezetést és a kapások tökéletes érzékelését – terhelés alatt viszont a korábban merev akció félparabola jellegűbe megy át, a sügerek és süllők fejrázásait tökéletesen elnyeli herunterladen. Igazi öröm-pálca, ezzel a bottal minden fárasztás élménnyé válik nagyon könnyű és kiegyensúlyozott. Extra könnyű, egylábas MINIMA? gyűrűkkel, DAIWA orsótartóval és minőségi EVA nyéllel készül spotify desktop herunterladen.

 

 

Termékkód        hossz               dobósúly          szállít herunterladen. hossz        részek             súly             gyűrűk

11914-205        2.06m      5-25g     107cm       2        130g       7

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Generation Black SHAD CASTER 692 MHFS pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .