DAIWA Generation Black MINNOW DARTER 762 MHFB pergető botok

Ez a MINNOW DARTER 762 kisméretű wobbleres pergetésre lett kitalálva – a viszonylag merev bot elég rugalmas ahhoz, hogy kellően feltöltődve elég messzire repítse dobáskor a 7-10cm közötti wobblereket. A 2,25 méteres hossz is rásegít a nagyobb dobásokra. A MINNOW DARTER minden modern vezetési stílusra, twitch-elésre, walk-the-dog, azaz kutyasétáltató technikára, stb. alkalmas. FUJI Alconite gyűrűkkel, ergonomikus DAIWA orsótartóval és minőségi EVA nyéllel készül.

Leírás

A GENERATION BLACK olyan baitcaster multis és peremfutó orsóval használható pergető botok szériája, melyek az egyre jobban specializálódó ultra-light és könnyűpergető horgászat módszereire lettek szabva google kontakte herunterladen. Minden egyes bot akciója és kialakítása az adott technikához és alkalmazási területhez illeszkedik.

 

Ez a MINNOW DARTER 762 kisméretű wobbleres pergetésre lett kitalálva – a viszonylag merev bot elég rugalmas ahhoz, hogy kellően feltöltődve elég messzire repítse dobáskor a 7-10cm közötti wobblereket canon ts5050 treiber herunterladen. A 2,25 méteres hossz is rásegít a nagyobb dobásokra. A MINNOW DARTER minden modern vezetési stílusra, twitch-elésre, walk-the-dog, azaz kutyasétáltató technikára, stb magix additional content. alkalmas. FUJI Alconite gyűrűkkel, ergonomikus DAIWA orsótartóval és minőségi EVA nyéllel készül.

 

Multiórsókhoz disney plusen android!

 

 

11914-231     2.25m       7-28g      116cm      2      170g       10

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Generation Black MINNOW DARTER 762 MHFB pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .