DAIWA Generation Black CRAZY CRANKER 762 HRB pergető botok

A DAIWA GLATECH alapanyag felhasználásával a GLATECH és karbonkombinációjával sikerült olyan blankokat gyártanunk, melyek akciója acsekély súly ellenére félparabola, dobáskor nagyon jól feltöltődnek ésmesszire repítik a csalit.

Leírás

A GENERATION BLACK olyan baitcaster multis és peremfutó orsóval használható pergető botok szériája, melyek az egyre jobban specializálódó ultra-light és könnyűpergető horgászat módszereire lettek szabva easy whiteboard download for free. Minden egyes bot akciója és kialakítása az adott technikához és alkalmazási területhez illeszkedik.

 

A DAIWA GLATECH alapanyag felhasználásával a GLATECH és karbonkombinációjával sikerült olyan blankokat gyártanunk, melyek akciója acsekély súly ellenére félparabola, dobáskor nagyon jól feltöltődnek ésmesszire repítik a csalit java 64 bit download windows 10 deutsch kostenlos.

 

Ezt a botot kifejezetten a közepes és nagyméretű crankbait típusúwobblerekkel történő pergetésre készítettük – a ágyabb blank segíti a crankbaitek vezetését, mivel azok ellenállása rendszerint nagy Download mp3 player kids music. A nemritkán heves kapások a félparabola akció miatt lényegesen könnyebben megakaszthatók. Az egyrészes blankot a nyélrészbe kell bedugni. FUJI beiträge aus ard mediatheken? Alconite gyűrűkkel, ergonómikus DAIWA orsótartóval és minőségi EVA nyéllel.

 

 

Termékkód hossz dobósúly szállít jw library app download. hossz részek súly             gyűrűk
11914-230 2.01m 15-40g 167cm

2

160g       9

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Generation Black CRAZY CRANKER 762 HRB pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .