Daiwa Freams A pergető orsók

A modellel először sikerült a Daiwa mérnökeinek az úttörő Mag Sealed technológiát egy kedvező árkategóriás orsóba integrálni. A Mag Sealed konstrukció alumínium orsótesttel kombinálva tartósan sima és kiegyensúlyozott futásról gondoskodik, a tengely tömítettsége miatt nem juthat víz és kosz az orsóházba.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A modellel először sikerült a Daiwa mérnökeinek az úttörő Mag Sealed technológiát egy kedvező árkategóriás orsóba integrálni. A Mag Sealed konstrukció alumínium orsótesttel kombinálva tartósan sima és kiegyensúlyozott futásról gondoskodik, a tengely tömítettsége miatt nem juthat víz és kosz az orsóházba Free apps. Így az orsó élettartalma, különösen tengeri használat esetén, jelentősen meghosszabbodik. Az UTD fékrendszer minimális indulási érzékenységgel dolgozik, ez különösen a vékony fonott zsinóros horgászatnál nyújt biztonságot fárasztás során conjugation duden. A Freams egy igazi, japán sztenderdek szerint készülő high-tech orsó, melynek ár-érték aránya kiváló. Az orsóba a legmodernebb Daiwa műszaki megoldások kerültek beépítésre: Hardbody-Z alumínium orsóház, Air Rotor, DigiGear II hajtómű, UTD fékrendszer, 4 golyóscsapágy, Infinite Anti-Reverse visszaforgásgátló, Silent Oscillation dobemelés, Airball fekapókar, ABS alumínium dob, Cross -Wrap keresztirányú zsinórfektetés, CNC esztergált alumínium hajtókar, Twist Buster II monsieur cuisine recipes. zsinórvezető görgő. Az orsó alumínium dobbal és ugyanilyen pótdobbal kerül forgalomba.

További információk

Méret

2500, 3000, 4000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Freams A pergető orsók” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .