Daiwa Freams 3515PE-HA pergető orsó

53,990 Ft

A Freams A modellel először sikerült a Daiwa mérnökeinek az úttörő Mag Sealed technológiát egy kedvező árkategóriájú orsóba integrálni. A Mag Sealed konstrukció alumínium orsótesttel kombinálva tartósan sima és nyugodt futásról gondoskodik, a tengely tömítettsége miatt nem juthat víz és kosz a hajtáshoz az orsóházba.

Elfogyott

Cikkszám: 10417-351 Kategóriák: , ,

Leírás

 

A modellel először sikerült a Daiwa mérnökeinek az úttörő Mag Sealed technológiát egy kedvező árkategóriás orsóba integrálni. A Mag Sealed konstrukció alumínium orsótesttel kombinálva tartósan sima és kiegyensúlyozott futásról gondoskodik, a tengely tömítettsége miatt nem juthat víz és kosz az orsóházba. Így az orsó élettartalma, különösen tengeri használat esetén, jelentősen meghosszabbodik. Az UTD fékrendszer minimális indulási érzékenységgel dolgozik, ez különösen a vékony fonott zsinóros horgászatnál nyújt biztonságot fárasztás során. A Freams egy igazi, japán sztenderdek szerint készülő high-tech orsó, melynek ár-érték aránya kiváló. Az orsóba a legmodernebb Daiwa műszaki megoldások kerültek beépítésre: Hardbody-Z alumínium orsóház, Air Rotor, DigiGear II hajtómű, UTD fékrendszer, 4 golyóscsapágy, Infinite Anti-Reverse visszaforgásgátló, Silent Oscillation dobemelés, Airball fekapókar, ABS alumínium dob, Cross-Wrap keresztirányú zsinórfektetés, CNC esztergált alumínium hajtókar, Twist Buster II. zsinórvezető görgő. 5,7:1 áttételének és a széles dobnak hála közel 1 méter zsinórt képes beszedni egyetlen tekeréssel! Az orsó sekély alumínium dobbal és ugyanilyen pótdobbal kerül forgalomba, melyek zsinórtároló kapacitása: 0,20 mm / 150 m.

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Freams 3515PE-HA pergető orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..