Daiwa Exist profi pergető orsó

Az új EXIST bemutatásával a DAIWA egy újabb mérföldkövet rak le a modern orsóépítés útján. Az EXIST a legkiválóbb technikát nyújtja és nem hagy kívánnivalót maga után.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Az új EXIST bemutatásával a DAIWA egy újabb mérföldkövet rak le a modern orsóépítés útján. Az EXIST a legkiválóbb technikát nyújtja és nem hagy kívánnivalót maga után. Az igénybevételt jól tűrő, merev ZAION alapanyagból készült ultra-könnyű ház a MAG SEAL tömítésű tengellyel együtt lehetővé teszi a hajtómű teljes stabilitását és tartós, rendkívül sima futását. A hajtóművet CNC megmunkálással egyetlen darabból készítik, a nagy igénybevételnek is könnyedén ellenáll. Az igen merev AIR ROTOR 15%-kal könnyebb, mint a szokásos kialakítású rotorok, ráadásul még merevebb is azoknál. A közepesen mély dobbal ez a széria ideális vékony fonott zsinóros horgászatra. Az ultrakönnyű AIR dob a további súlycsökkentést segíti elő. EXIST – tökéletesség az orsókészítésben.

 

? REAL FOUR koncepció

? 12 ?CRBB? golyóscsapágy

? Zaion orsóház

? Zaion Air rotor

? MAG SEALED konstrukció

? Infinite? visszaforgásgátló

? DigiGear II esztergált hajtómű

? GyroSpin

? Ultimate Tournament Drag (UTD) fékrendszer

? Silent dobemelő rendszer

? CNC esztergált alumínium hajtókar

? Szuperkönnyű AIR távdobó dob

? AirBail? felkapókar

? MAG SEALED zsinórvezető görgő

? Twist Buster? II zsinórvezető görgő

? Made in Japan

 

További információk

Méret

10, 25, 30

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Exist profi pergető orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .