DAIWA Exceler SPIN 20-60G / 30-60G pergető botok

Általános pergetőbot 10-16 centis gumihalakhoz és közepes méretű wobblerekhez. A merevebb akciónak hála nagyobb távolságban is jól vezethetők a műcsalik, a nagy rugalmasságú blank jóvoltából a meder adottságai is nyomon követhetők. A bot gerincessége miatt folyóvízi használatra is kiváló, elegendő erőtartalék áll rendelkezésre egy kapitális példány kifárasztásához is. Kétlábas gyűrűkkel készül.

Leírás

Általános pergetőbot 10-16 centis gumihalakhoz és közepes méretű wobblerekhez. A merevebb akciónak hála nagyobb távolságban is jól vezethetők a műcsalik, a nagy rugalmasságú blank jóvoltából a meder adottságai is nyomon követhetők bubbleshooter. A bot gerincessége miatt folyóvízi használatra is kiváló, elegendő erőtartalék áll rendelkezésre egy kapitális példány kifárasztásához is spss voor students. Kétlábas gyűrűkkel készül.

 

Az új EXCELER sorozattal klasszikus és speciális pergetőbotok széles választékát kínáljuk a céltudatos horgászoknak maplestory. Nagy rugalmasságú karbonszálas alapanyagok felhasználásával lehetőségünk nyílt extrém karcsú és gyors spicc-akciójú, mégis igen gerinces botok építésére uplay spiele downloaden.

 

? High Modulus nagy rugalmasságú karbon blank

? Extrém karcsú és könnyű blank-konstrukció

? Gyors spicc-akció

pdf from ipad? FUJI? orsótartó

? Szőtt karbonszálas megerősítés a nyéltagon

? Titánium oxid gyűrűk

? Minőségi natúr parafa nyél

herunterladen? Nemesfa zárókupak

 

 

 

Termékkód hossz dobósúly szállít. hossz részek súly gyűrűk
11660-271     2.70m    20-60g    139cm     2     190g     8
11660-301     3.00m    30-60g    154cm     2     215g     8

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Exceler SPIN 20-60G / 30-60G pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .