DAIWA DROP SHOT FEELING pergető botok

Ez a parabola-akciójú bot ideális drop-shot horgászathoz, amikor jó, ha a bevágást kicsit késleltetjük. A parabola-akció elősegíti hajlásával a csali beszippantását, a hal nem érez rögtön ellenállást, fárasztáskor pedig tökéletesen elnyeli a kitörések, fejrázások erejét.

Leírás

Ez a parabola-akciójú bot ideális drop-shot horgászathoz, amikor jó, ha a bevágást kicsit késleltetjük. A parabola-akció elősegíti hajlásával a csali beszippantását, a hal nem érez rögtön ellenállást, fárasztáskor pedig tökéletesen elnyeli a kitörések, fejrázások erejét winmail.dat kostenlos download. Sügerezéshez a könnyűtől a közepesen nehéz csalikig ideális, inkább partközeli horgászatra. A DROP SHOT FEELING nagyon jól használható pisztrángozni is, amikor jól jön a lágy bottest herunterladen. FUJI? Alconite gyűrűkkel, DAIWA ergonómikus orsótartóval és minőségi EVA nyélborítással készül. Igazi élménypálca kisebb és közepes méretű halak horgászatához download apk file from google play.

 

Termékkód hossz dobósúly szállít. hossz részek súly gyűrűk
11914-270        2.70m       10-25g      141cm      2     125g      10

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA DROP SHOT FEELING pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .