DAIWA DROP SHOT FEELING pergető botok

Ez a parabola-akciójú bot ideális drop-shot horgászathoz, amikor jó, ha a bevágást kicsit késleltetjük. A parabola-akció elősegíti hajlásával a csali beszippantását, a hal nem érez rögtön ellenállást, fárasztáskor pedig tökéletesen elnyeli a kitörések, fejrázások erejét.

Leírás

Ez a parabola-akciójú bot ideális drop-shot horgászathoz, amikor jó, ha a bevágást kicsit késleltetjük. A parabola-akció elősegíti hajlásával a csali beszippantását, a hal nem érez rögtön ellenállást, fárasztáskor pedig tökéletesen elnyeli a kitörések, fejrázások erejét. Sügerezéshez a könnyűtől a közepesen nehéz csalikig ideális, inkább partközeli horgászatra. A DROP SHOT FEELING nagyon jól használható pisztrángozni is, amikor jól jön a lágy bottest. FUJI? Alconite gyűrűkkel, DAIWA ergonómikus orsótartóval és minőségi EVA nyélborítással készül. Igazi élménypálca kisebb és közepes méretű halak horgászatához.

 

Termékkód hossz dobósúly szállít. hossz részek súly gyűrűk
11914-270        2.70m       10-25g      141cm      2     125g      10

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA DROP SHOT FEELING pergető botok” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..