Daiwa – Crosscast X elsőfékes nagyhalas orsó

A CROSSCAST-X sorozat továbbfejlesztésének eredménye kibővült műszaki újdonságokkal – a japán technika és know-how kitűnő ár/érték aránnyal párosul. A magas, 5,1:1 áttétel a nagy magú dobbal együtt azt eredményezi, hogy egy hajtókar fordulatra 108cm-t zsinórt húz be az orsó, ez ideális nagy távolságra horgászni és etetőrakétával etetni is.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A CROSSCAST-X sorozat továbbfejlesztésének eredménye kibővült műszaki újdonságokkal – a japán technika és know-how kitűnő ár/érték aránnyal párosul. A magas, 5,1:1 áttétel a nagy magú dobbal együtt azt eredményezi, hogy egy hajtókar fordulatra 108cm-t zsinórt húz be az orsó, ez ideális nagy távolságra horgászni és etetőrakétával etetni is. A WormShaft dobemelés a legkeményebb terhelés közben is megbízhatóan dolgozik és nyomást tudunk általa gyakorolni a halra. A nagy keresletre való tekintettel ebbe az orsóba is beépítettük a QD fékrendszert. Ez az ideális nagyhalas orsó, nem kell kompromisszumot kötnie.

 

-5 golyóscsapágy

-Alumínium hajtókar

-DigiGear II esztergált hajtómű

-WormShaft dobemelő rendszer

-Quick Drag rendszer (QD)

-Infinite? visszaforgásgátló Pótdob

-AirBail? felkapókar

-Twist Buster? II zsinórvezető görgő

-Tartós felkapókar

 

0-500     CRSX 5000      5       5.1:1   530/0.30  108cm   610g

0-600   CRSX 5500LD    5       5.1:1   770/0.30  108cm   610g

 

Szállítási idő: 3-5 munkanap

További információk

Típus

Crosscast X 5000, Crosscast X 5000LD

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa – Crosscast X elsőfékes nagyhalas orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..