Daiwa Certate 3012H pergető orsó

177,900 Ft

Eddig az orsóházat tömítettük tökéletesen a MAG SEAL segítségével a víz és szennyeződés behatolása ellen. Mostantól azonban ez a technológia a zsinórvezető görgő védelmére is kiterjed, utóbbi is teljesen tömítetté válik a nanotechnológiás megoldással.

Elfogyott

Cikkszám: 10407-532 Kategóriák: , ,

Leírás

Az új CERTATE megalkotása során kiterjesztettük a forradalmi MAG SEAL technológia használatát. Eddig az orsóházat tömítettük tökéletesen a MAG SEAL segítségével a víz és szennyeződés behatolása ellen download panzer game. Mostantól azonban ez a technológia a zsinórvezető görgő védelmére is kiterjed, utóbbi is teljesen tömítetté válik a nanotechnológiás megoldással youtube video kostenlos onlineen. A sókristályok, por és szennyeződés bejutása a zsinórvezető görgőbe így 100%-ig kizárt. A szokásos orsókkal szemben a sima futás és a zsinórvezető görgő hibátlan működésének élettartama jelentősen meghosszabbodik bilder aus icloud auf iphone herunterladen. Ezen felül az új CERTATE rotorja súlycsökkentési törekvésünk hatására teljesen ZAION anyagból készül. CERTATE – tökéletes orsókészítési technológia Japánból vmware tool herunterladen.

 

Jellemzők:

 

Airbail felkapókar
Twist Buster II zsinórvezető görgő
REAL FOUR koncepció
Mag Sealed orsóház
MAG SEALED zsinórvezető görgő
10 golyóscsapágy (ebből 5 CRBB)
HardBody-Z alumínium orsóház
Zaion Air Rotor
DigiGear II CNC megmunkálású hajtómű
Silent Oscillation III dobemelő rendszer
GyroSpin
Ultimate Tournament Drag (UTD) fékrendszer
Infinite visszaforgásgátló
Hidegen kovácsolt alumínium dob
AirBail felkapókar
Tartós felkapókar
Twist Buster II zsinórvezető görgő
Made in Japan

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Certate 3012H pergető orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .