Daiwa Certate 2510PE-H pergető orsó

165,700 Ft

Eddig az orsóházat tömítettük tökéletesen a MAG SEAL segítségével a víz és szennyeződés behatolása ellen. Mostantól azonban ez a technológia a zsinórvezető görgő védelmére is kiterjed, utóbbi is teljesen tömítetté válik a nanotechnológiás megoldással.

Elfogyott

Cikkszám: 10407-526 Kategóriák: , ,

Leírás

Az új CERTATE megalkotása során kiterjesztettük a forradalmi MAG SEAL technológia használatát. Eddig az orsóházat tömítettük tökéletesen a MAG SEAL segítségével a víz és szennyeződés behatolása ellen. Mostantól azonban ez a technológia a zsinórvezető görgő védelmére is kiterjed, utóbbi is teljesen tömítetté válik a nanotechnológiás megoldással. A sókristályok, por és szennyeződés bejutása a zsinórvezető görgőbe így 100%-ig kizárt. A szokásos orsókkal szemben a sima futás és a zsinórvezető görgő hibátlan működésének élettartama jelentősen meghosszabbodik. Ezen felül az új CERTATE rotorja súlycsökkentési törekvésünk hatására teljesen ZAION anyagból készül. CERTATE – tökéletes orsókészítési technológia Japánból.

 

Jellemzők:

 

Airbail felkapókar
Twist Buster II zsinórvezető görgő
REAL FOUR koncepció
Mag Sealed orsóház
MAG SEALED zsinórvezető görgő
10 golyóscsapágy (ebből 5 CRBB)
HardBody-Z alumínium orsóház
Zaion Air Rotor
DigiGear II CNC megmunkálású hajtómű
Silent Oscillation III dobemelő rendszer
GyroSpin
Ultimate Tournament Drag (UTD) fékrendszer
Infinite visszaforgásgátló
Hidegen kovácsolt alumínium dob
AirBail felkapókar
Tartós felkapókar
Twist Buster II zsinórvezető görgő
Made in Japan

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Certate 2510PE-H pergető orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..