Daiwa Cast`izm 25QDA távdobó orsó

152,900 Ft

Ezzel a távdobó orsóval a DAIWA új úton jár. Az új fejlesztésű 25 mm-es dobemelés a nagy dobátmérővel kombinálva lehetővé teszi egy nagyon kicsi, kompakt orsóházas, hosszú dobú távdobó orsó létrehozását.

Elfogyott

Cikkszám: 10920-025 Kategóriák: ,

Leírás

Ezzel a távdobó orsóval a DAIWA új úton jár. Az új fejlesztésű 25 mm-es dobemelés a nagy dobátmérővel kombinálva lehetővé teszi egy nagyon kicsi, kompakt orsóházas, hosszú dobú távdobó orsó létrehozását. Egy klasszikus Big Pit orsó funkcióját kapják egy lényegesen kisebb és könnyebb orsótesttel. Mérnökeink úgy optimalizálták a dobátmérőt, hogy dobáskor a lehető legkisebb surlódás keletkezzen a gyűrűkön. Ezen felül a dob kúposságát úgy kalkulálták, hogy azzal a dobáskori gubancképződés esélyét a minimumra csökkentsék. Tesztelőink, a KORDA-Team tagjai a fejlesztés szakaszában számos dobótesztet végeztek, melyek világosan bebizonyították, hogy a CASTIZM 25QDA hatótávolsága közel azonos az általánosan elterjedt Big Pit orsókéval. A leírt jellemzők miatt ez az orsó egyszerre alkalmas pontyhorgászatra nagy távolságra, feederezni és nehéz pergetésre is. A tartósan sima futásról MAG SEALED megoldás gondoskodik.

 

Jellemzői:

Mag Sealed orsóház

Zaion orsóház

Air Rotor

25 mm dobemelés

6 golyóscsapágy

Quick Drag fékrendszer (QD)

AirBail felkapókar

Twist Buster II zsinórvezető görgő

DigiGear II hajtómű

Infinite Anti-Reverse visszaforgásgátló

Silent Oscillation dobemelés

GyroSpin

Kúpos alumínium távdobó dob

Gépi esztergálású alumínium hajtókar

Soft-Touch hajtókargomb

HIP zsinórbeakasztó

Tartós felkapókar

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Cast`izm 25QDA távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..