Daiwa Black Widow BR-A nyeletőfékes orsók

Idei újdonság a Daiwa palettáján a Black Widow nyeletőfékes orsócsalád, amiről nyugodtan mondhatjuk, hogy az Emcast orsó kistestvére. Megjelenésében, küllemében, ráadásul anyagösszetételében is teljesen hasonló a prémium kategóriás nagytestvérhez, amiben lényegi különbség van, az a csapágyak száma.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Idei újdonság a Daiwa palettáján a Black Widow nyeletőfékes orsócsalád, amiről nyugodtan mondhatjuk, hogy az Emcast orsó kistestvére. Megjelenésében, küllemében, ráadásul anyagösszetételében is teljesen hasonló a prémium kategóriás nagytestvérhez, amiben lényegi különbség van, az a csapágyak száma. Nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy 30-40 ezer Ft-ot költsenek el egy nyeletőfékes orsóra, számukra talán még fontosabb, hogy amit megvesznek, az megbízható legyen. A Daiwa ezért dobta piacra a kevesebb ?extrával? ellátott modelljét, a Black Widow szériát, hogy így még kedvezőbb áron juthassanak japán minőségű orsóhoz a horgászok.

Mielőtt bárki azt hinné, hogy ebből ?mindent kispóroltak? következzen az orsó technológiai bemutatása, ami igazolja majd, hogy a nagy testvértől igencsak sok fontos dolgot örökölt ez az orsó. Az orsóban 3 darab golyóscsapágy kapott helyet, amik a tartós működéshez legfontosabb pontokon kerültek beépítésre. Így golyós csapágyat találunk a tányérkerék tengelyének mindkét végén, illetve a dobemelő fogaskerék sem közvetlenül a burkolatba ékelve forog, hanem itt is egy csapágy közbeiktatásával lett beépítve. A főtengely megtámasztásáról a szabadalommal védett tűgörgős Infinite visszaforgásgátló rendszer gondoskodik. Ma már szinte valamennyi orsó végtelenített visszaforgásgátló rendszerrel van ellátva, ám legtöbbször ezek a gyenge pontjai a szerkezeteknek. A Daiwa Infinite rendszer büszke arra, hogy ez valamennyi orsójánál precízen illeszkedő, a legkitűnőbb acél alkatrészek felhasználásával készül. A Daiwa Black Widow a nagy testvérhez hasonlóan AIRBAIL felkapókarral, valamint Twist Buster zsinórvezető görgővel van ellátva, amik ráadásul szintén szabadalommal védettek. Az AIRBAIL felkapókar belül üreges, ezáltal rendkívül könnyű, mégis szokatlanul erős, nem hajlik. A zsinórvezető görgő felé vastagodó forma megakadályozza a gubancképződést a felkapókar rögzítésénél. A kúpos kialakítású zsinórvezető görgő minimumra csökkenti a zsinór csavarodását, ráadásul ezzel a zsinór és a görgő közötti súrlódás is jelentősen mérséklődik. Precízen állítható soklamellás elsőfékje, illetve a tág határok között szabályozható nyeletőfékje miatt a legvékonyabb zsinórokkal is horgászhatunk, de akkor se kell másik orsó után nézni, ha a célhalaink termetes pontyok, amik vastagabb zsinórt igényelnek. A Daiwa idei újításai közé tartozik az is, hogy a nyeletőfék állító gomb alá egy fluoreszkáló betét került. Ha ezt látja, akkor biztos lehet benne, hogy be van kapcsolva a nyeletőfék, így bevágás előtt vissza kell azt váltani, hogy ne legyen gubanc! Ez éjszaka is remekül látszódik!

Kínálatunkba 3 méret kerül fel. A 3500-as, illetve a 4000-es méret ideális a feeder botos horgászat kedvelőinek, míg az 5000-es méretet már bojlis botra is a legnagyobb nyugalommal feltehetjük, nem fogunk benne csalódni. Az orsó erős, robosztus szerkezete miatt azonban a ragadozó hal horgászok figyelmére is számot tarthat ez az orsó család! Az orsó bírni fogja a rá váró terhelést, erre a Daiwa név a garancia!
Daiwa Black Widow BR-A technikai jellemzői:
3 golyóscsapágy
Áttétel: 4,6:1
Zsinórbehúzás: 79 / 79 / 86 cm
AIRBAIL felkapókar
Twist Buster zsinórvezető görgő
Infinitie visszaforgásgátló
Alumínium dob
Soft-Touch hajtókargomb
Alumínium hajtókar
GyroSpin

További információk

Méret

3500, 4000, 4500, 5000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa Black Widow BR-A nyeletőfékes orsók” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..