DAIWA Aqualite Powermesh float horgászbot

A POWERMESH név könnyű és közepes dobósúlyú minőségi békéshalas botok kis szériáját takarja, melyek célhalai a compók, pontyok, dévérek és társaik. Ezeknél a parabola-akciós, ultravékony átmérőjű blankoknál a fárasztás élvezete került az előtérbe, hiszen ezek a botok már egy közepes dévér, vagy egy kisebb ponty megakasztása esetén is szinte egészen a nyéltagig hajlanak, tökéletesen hárítanak minden menekülési kísérletet.

Leírás

Az AQUALITE botok kapcsán rögtön feltűnik a nagyon kis átmérőjű vékony blank, az alacsony tömeg és a felhasznált alkatrészek minősége google chrome kostenlos für mac. Fogásra nagyon könnyűek és kézre állnak – a SENSOR FLOAT és a POWER FLOAT botokon a kizárólag a DAIWA által használt csúsztatható orsótartó lehetőséget nyújt arra, hogy az orsóval tökéletes egyensúlyba hozzuk a botot gesperrte youtube videos downloaden jdownloader.

 

A POWERMESH név könnyű és közepes dobósúlyú minőségi békéshalas botok kis szériáját takarja, melyek célhalai a compók, pontyok, dévérek és társaik prime filmeen. Ezeknél a parabola-akciós, ultravékony átmérőjű blankoknál a fárasztás élvezete került az előtérbe, hiszen ezek a botok már egy közepes dévér, vagy egy kisebb ponty megakasztása esetén is szinte egészen a nyéltagig hajlanak, tökéletesen hárítanak minden menekülési kísérletet download chat program.

A nagy gyűrűknek köszönhetően problémamentesen használhatók a stopperek is. Tesztek során kiderült, hogy tavi pisztrángozáshoz, és a különösen puha szájú marénák úszós horgászatára is kiválóak kriminalromane kostenlos downloaden. FUJI? orsótartóval, AA natúr parafa nyéllel és könnyű, minőségi titánium oxid gyűrűkkel készülnek.

 

11787-360 3.60m 15-35g 125cm

3

240g 9
11787-390 3.90m 15-35g 135cm

3

260g 9
11787-420 4.20m 15-35g 145cm

3

290g 10

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIWA Aqualite Powermesh float horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .