Daiwa 15 Saltiga 8000H DF (G) elsőfékes nagyhalas orsó

411,990 Ft

A Saltiga névvel horgászálmok válnak valóra, hiszen ebben a műszerben minden benne van, ami álmai halának kifogásához kell. A Saltiga széria tagjaival minden kihívásra fel van készülve.

Elfogyott

Cikkszám: 10310-800 Kategóriák: , ,

Leírás

A Saltiga névvel horgászálmok válnak valóra, hiszen ebben a műszerben minden benne van, ami álmai halának kifogásához kell, mindegy, hogy épp a trópusokon GT, spanyol makréla vagy kutyafogú tonhal az ellenfél, vagy az északi tengereken óriás laposhalra, esetleg tőkehalra megy vagy az Ebro, Po óriás harcsáit kergeti. A Saltiga széria tagjaival minden kihívásra fel van készülve. Az új 15 Saltiga még jobb védelmet kapott a behatoló tengervíz okozta korrózió ellen! A már jól ismert, főtengely mentén tömítő Mag Sealed megoldáson túl, immár a DAIWA exkluzív Mag Sealed golyóscsapágyai nyújtanak védelmet a hajtókar tengelye mellett, mindkét oldalon a sós víz és szennyeződések ellen. A zsinórvezető görgő ugyancsak Mag Sealed golyóscsapággyal készül, élettartama így lényegesen hosszabb. Pont a zsinórvezető görgő érintkezik a leggyakrabban a sós vízzel és a szennyező anyagokkal – az új Mag Sealed golyóscsapágy biztosítja ott is, hogy az orsó tartósan bevethető legyen. Az alumínium HardBodyz orsóház optimális és terhelésnek ellenálló védelmet biztosít a hajtómű számára és fárasztás során gondoskodik a problémamentes, tökéletes erőátvitelről. A Hyper DigiGear hajtást költséges eljárással, speciális ötvözetből esztergálják az abszolút precizitás és extrém élettartam érdekében. A Zaion Air Rotor csökkenti az orsó tömegét és nyugodt, optimális futást biztosít. A 15 Saltiga magas fékereje a legkeményebb fárasztás során is elegendő tartalékkal bír a gigászok legyőzéséhez. Az új ATD fékrendszer kifejezetten az extrém szituációkban nyújt tökéletes biztonságot, hogy sikerrel akassza meg és fogja ki a halat. Az ATD fék a megszokott fékrendszerekkel szemben az egyébként általános, magasabb indulási ellenállás helyett finoman és könnyedén lép működésbe és folyamatosan tartja a beállított fékerőt. Ez a megoldás újabb mérföldkő az orsókészítés történetében. A felkapókar átváltása csak kézzel lehetséges.

 

Jellemzői:

MAGSEALED konstrukció
MAGSEALED golyóscsapágyak a hajtókar tengelyén
MAGSEALED golyóscsapágy a zsinórvezető görgőnél
ZAIONZ AIR ROTOR
AIR BAIL felkapókar
HARDBODYZ alumínium orsóház
Vízálló ATD™ fékrendszer
Hyper DIGIGEAR
INFINITE ANTI-REVERSE visszaforgásgátló
Twist Buster II zsinórvezető görgő
Gépi megmunkálású alumínium hajtókar
CNC esztergált alumínium hajtókar
Silent oscillation dobemelés
Rotorfék
Made in Japan
Csapágyak száma: 13
Áttétel: 5,7:1
Dobkapacitás: 350 m / 0.37 mm
Behúzás: 124 cm
Súly: 635 g

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa 15 Saltiga 8000H DF (G) elsőfékes nagyhalas orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..